Ünlü magazin yazarı Onur Akay “Mert Demir’in, Serenay Sarıkaya’ya evlilik teklif ettiğini” iddia etti!

Ünlü magazin yazarı Onur Akay “Mert Demir’in, Serenay Sarıkaya’ya evlilik teklif ettiğini” iddia etti!

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya arasındaki aşk dedikoduları çıktığı ilk günden beri ikili arasındaki ilişkinin bir PR çalışması olduğunu iddia eden Onur Akay bugünde magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddiada bulundu.

Ünlü ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akya, Mert Demir’in Serenay Sarıkaya’ya evlilik teklif ettiğini iddia ederken bugün kaleme aldığı yazısında da bu konuya değinerek “PR ilişkisi olarak başlayan Serenay ve Mert arasındaki birliktelik aşka mı dönüştü mü yoksa hala PR olarak mı devam ediyor bilemiyorum. Ama önemli bir kaynaktan edindiğim bilgiye göre Mert Demir, Serenay Sarıkaya’ya evlilik teklifinde bulunmuş ve Serenay Sarıkaya da bu teklifi kabul etmiş. Hatta ünlü çiftimiz 2025 yılının ilk diliminde dünyaevine girmeyi planlıyor” diyerek kaleme aldı.

Onur Akay yazısının devamında “Bana anlatılan bu PR ilişkisi ise şöyle kurgulanmış: Serenay Sarıkaya vokal yaparak, konserlerine giderek ve aşk haberleri ile prodüktörü Mert Demir’i daha geniş kitlelere tanıtırken, Mert Demir de Serenay Sarıkaya’nın başta ses koçu ve prodüktörü olarak albümünü yapacak. Hatta albümde bir Serenay Sarıkaya ve Mert Demir düeti de göreceksiniz. Ayyuka çıkan PR dedikodularını önünü el ele, sarmaş dolaş ve dudak dudağa verdikleri bu görüntüler değil, artık kesse kesse sadece ve sadece bu evlilik kesecek.” dedi

Bir yanıt yazın