DOLAR 32,5132 0.29%
EURO 34,5941 0.22%
ALTIN 2.497,220,58
BITCOIN 2036838-1.2631%
İstanbul
21°

KAPALI

04:44

SABAHA KALAN SÜRE

Ünlü isimler Gianluca Vacchi’nin performans gecesine akın ettiler

Ünlü isimler Gianluca Vacchi’nin performans gecesine akın ettiler

ABONE OL
4 Haziran 2023 13:35
Ünlü isimler Gianluca Vacchi’nin performans gecesine akın ettiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü iş insanı ve Dj.’lerden biri olan Gianluca Vacchi Oligark İstanbul’da muhteşem bir performansla unutulmaz bir geceye imza attı. Tarzı, kişiliği ve kendine has stili ile dünyanın önde gelen fenomenlerinden biri olan Giancula Vacchi’nin konuklara unutulmaz bir performans sunduğu gece büyük ilgi gördü.  

Oligark İstanbul’da performans sergileyeceği günler önce açıklanan Gianluca Vacchi’yi izlemek için yoğun bir talep olurken gecede büyük bir izdiham yaşandı. Gianluca Vacchi’nin performansını izlemek için Galatasaraylı futbolcular Muslera ve İcardi, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Şenol İpek, Ahmet Selçuk İlkan, Şenol İpek ve Seçkin Piriler gibi isimlerde Olgark İstanbul’da bir araya geldiler.

 Gianluc Vacchi gece yarısı DJ kabinine geçerken sabahın ilk ışıklarına kadar DJ kabininde kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz dakikalar yaşatırken Vacchi yaptığı açıklamada, “İstanbul harika bir yer. Türkiye öyle daha doğrusu. Sefo’nun “İsabelle” şarkısı da muazzam. İcardi de bu gece bizimle olacak. Gece gelecek kendisi. Galatasaray takımı ile Türkiye’de şampiyon oldular. Tebrik ederim.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.