Ünlü besteci Burhan Bayar eserlerinin yurt dışı hakları için dünyanın en büyük meslek birliği ile anlaştı

Ünlü besteci Burhan Bayar eserlerinin yurt dışı hakları için dünyanın en büyük meslek birliği ile anlaştı

Aralarında çok sayıda hit olmuş şarkıların bestecisi ve söz yazarı Burhan Bayar , eserlerinin yurtdışı haklarını Dünyanın en büyük meslek birliği olan GEMA’ya devretti. Bayar ” Meslek birliklerine çökmüş mesleksiz,telifsiz paragöz yancı yağcı yalaka besteci maskeli kenelerden eserlerimi korumak için Dünyanın en büyük meslek birliği olan GEMA’ya yurt dışı haklarımı devrettim” dedi.

DurakMedya’da yer alan habere göre daha önce de telif hakları yüzünden bir çok meslek birliği ile davalık olan ünlü besteci ve söz yazarı Burhan Bayar,eserlerinin yurtdışı haklarını Dünyanın en büyük meslek birliği olan GEMA’ya devretti. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Bayar ” Meslek birliklerine çökmüş mesleksiz,telifsiz paragöz yancı yağcı yalaka besteci maskeli kenelerden eserlerimi korumak için Dünyanın en büyük Meslekbirliği olan GEMA’ya yurt dışı haklarımı devrettim. Artık GEMA üyesiyim.Kaçmadım içimize sızmış yukarda yazdığım profillerle şavaşımı en şiddetli şekilde sürdüreceğimide belirteyim.Bundan Sonra herşey farklı olacak emeklerim emin ellerde. Bekleyin görün.Gerçek eser sahiblerini Tenzih ederim” dedi.

Acun Ilıcalı’ya ” Helallik al ” demişti

Besteci Burhan Bayar, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın, “Korsan yayın suçtur” sözlerine, “Bizlerden helallik al ve eser sahiplerinin haklarını öde inan işler daha iyi olacak” diyerek tepki göstermişti.

Bir yanıt yazın