Ünlü arabeskçi Tüdanya’yı sarsan olay

Ünlü arabeskçi Tüdanya’yı sarsan olay

Onur Akay’ın haberine göre Tüdanya, kendisini derinden sarsan beklenmedik bir olayla karşılaştı. 30 yaşındaki hayranı Yunus Ulaş, fotoğraf çektirirken hayranı yaşadığı heyecan sonucu kalp krizi geçirdi.

“Seni Sevmeyen Ölsün” şarkısıyla bir döneme damga vuran ve 2021 yılında gırtlak kanseri nedeniyle sesini kaybeden ünlü arabesk sanatçısı Tüdanya, bu olayla büyük bir üzüntü yaşadı. Olayı duyuran ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Adanalı hayranlarının Tüdanya’ya sosyal medya üzerinden ulaşıp ziyaret etmek istediklerini iletti. Tüdanya, hayranlarını kırmayarak İzmir’deki evine davet etti. Ziyaret sırasında, 30 yaşındaki Yunus Ulaş fotoğraf çekimi sırasında heyecanlanarak kalp krizi geçirdi. Sağlık ekipleri hızla çağrıldı ve Ulaş, İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavisi süren ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Yunus Ulaş ve Tüdanya, Onur Akay’a konuştu. Tüdanya, “Büyük bir şok yaşadım, bu olay beni çok derinden etkiledi. Yunus’a acil şifalar diliyorum” dedi.

Bir yanıt yazın