DOLAR 32,5963 0.34%
EURO 34,8149 0.17%
ALTIN 2.508,530,98
BITCOIN 21103113.2604%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Uğur Yücel, Sezen Aksu’ya benzemiş

ABONE OL
24 Ağustos 2019 10:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uğur Yücel uzun bir süre verdiği sahnelere bomba gibi bir geri dönüş yaptı. Artık televizyon dizilerinde olmak istemediğini söyleyen sanatçı hayranlarının karşısına  stand-up ile çıkmanın heyecanını tekrar yaşıyor.

Kuşadası Amfi Tiyatro’da sahne alan Uğur Yücel “ Türkiye’de Stand-Up’ı ilk ben başlattım Hatta şimdi bu olayı biraz daha ilerletip “Sit-Down” yani oturarak para kazanmaya çevirdim. Gördüğünüz gibi burada oturarak anlattıklarımla sizi güldürerek para kazanıyorum” diyerek seyircileri kahkahaya boğdu.

Uğur Yücel geçtiğimiz yıllarda “ Azınlıkta Kaldık” adlı gösterisini günümüze uyarlayarak yaptığı programında Urfa’da yaşadığı bir anısını “ Bir film çekimi için Urfa’ya gitmiştim. Halkın bize gösterdiği sevgiyi anlatmama kelimeler yetmez. Yine bir gün setteyiz, bir hanımefendi elinde kendi yaptığı dolmalarla geldi. Bana ikram edince hemen dolmaları götürmeye başladım. Ama dolmayı yememle beraber yanmam bir oldu. Hanımefendi dolma yaparken içine isot koymuş. Bir anda dudaklarım şişti ve konuşamaz hale geldim. Bir anda Sezen Aksu’ya döndüm” dediğinde seyircilerden alkışlar koptu.

Ünlü sanatçı sahnesinde ayrıca tencere, tava, damacana ve kovalarla müzik yaparak bu yeteneğiyle büyük alkış aldı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.