Uğur Vergili ve Ali Ağaoğlu uzun bir süre sonra ilk kez bir araya geldiler

Uğur Vergili ve Ali Ağaoğlu uzun bir süre sonra ilk kez bir araya geldiler

İnşaat sektörünün öncü isimlerinden Başkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Vergili ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu uzun bir aradan sonra ilk kez bir araya geldiler.

 

Uğur Vergili’nin Ali Ağaoğlu’nu ofisinde ziyaretiyle gerçekleşen görüşmede inşaat sektörünün sorunları, artan maliyetler masaya yatırılarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Görüşme sonrası kısa bir açıklama yapan Başkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Vergili “Karşılıklı sohbetimizin temel konusu inşaat sektörü olmakla birlikte ülkemizin diğer önemli konularında da fikir alışverişinde bulunduk. Bilindiği üzere ülke genelinde ciddi yatırımlarımız bulunmakta ve binlerce kişiyi istihdam etmekteyiz. Son dönemlerde ciddi maliyet artışları mevcut ve bu inşaatlarımızda metrekare bazında istemediğimiz artışlara neden oluyor. Bu artışları müşterilerimize yansıtmamak için neler yapabileceğimizi konuştuk. Ali Ağaoğlu sağ olsun her anlamda istişareye açık bir insandır. Her ikimizin de arzusu ülkemizin enflasyona dayalı bu dar boğazdan bir an önce çıkmasıdır” dedi.

Bir yanıt yazın