Uğur Vergili, Lube Ayar’a günah çıkarttı!

Uğur Vergili, Lube Ayar’a günah çıkarttı!

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Başkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Vergili dün YouTube’da ünlü gazeteci Lube Ayar’ın “Hodri Meydan” programına konuk oldu.

 

Uğur Vergili katıldığı programda Lube Ayar’ın sorularına büyük içtenlikle cevaplar verirken en çok konuşulan iki konu hakkında da açıklamalarda bulundu.

 

Lube Ayar’ın programın daha ilk dakikalarında sorduğu “Sponsorluk imza töreninde çok konuşulan bazı sözlerin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a söylendi diye düşündüğümüz imza töreninde bu tarz bir söylemde bulunma ihtiyacı duydunuz?” şeklindeki sorusuna Uğur Vergili “Şimdi desem ki ben o sözleri Ali Koç beyefendiye söylemedim, bu kez herkes benim için R yapıyor yani geri vites yapıyor diyecekler. Beni bilen bilir benim asla geri vitesim yoktur” demesi üzerine Lube Ayar’ın başkasını mı kast ettiniz? sorusuna “ Daha önce başka bir kulüp başkanı ile facetime üzerinden sponsorluk görüşmesi yapıyordum. Bu kulüp başkanı ile görüşmelerimde yok ön forma ücreti şu kadar gibi saçma sapan dönüşler almaya başladım. Ve bu kulübe sponsor olmaktan vazgeçtim. Galatasaray’a sponsor olurken de imza töreninde aslında kast ettiğim kişi o başkandı. Kesinlikle Ali Koç değildi” ifadelerini kullandı.

 

Sonrada imza töreninde kulüp ismi vermediğinden pişman olduğunu da sözlerine ekleyen Uğur Vergili yaşanan olayın toplum tarafından bu yöne çevrildiğinden duyduğu rahatsızlığı da dile getirdi.

 

Lube Ayar, Uğur Vergili’ye bu kez de “Hemen sponsorluk anlaşmasının sonrasında bir sabah uyandığımızda sizi gözaltına alındığını gördük ve okuduk. Birkaç gün sürdü bu sanırım şeklindeki sorusuna Uğur Vergili “Normalde anlatıldığı gibi değil. Gittim ifademi verdim. Açılan soruşturma kapsamında tutuklananlar olduğu için mahkemeye çıkmam gerekiyordu. Mahkemede anlatmam gereken şeyler vardı ve anlattım. Aynı gün serbest bırakıldım. Gözaltına alınma sebebim eski davalardan dolayı ifadeler verdim.” dedi.

 

Lube Ayar’ın “Organize Şube’de bu tarz şeylerin sorulması tuhaf değil mi?” şeklindeki sorusuna Vergili “Evet bu tarz sorular soruldu. Soruşturma devam ettiği için bazı şeyleri açıklayamıyorum diyerek cevapladı.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın