Tuvana Türkay’dan bayramlık seksi pozlar

Tuvana Türkay’dan bayramlık seksi pozlar

Son dönemin en iyi çıkış yapan oyuncularından olan Tuvana Türkay bayram öncesi seksi pozları ile adeta hayranlarına bir bayram hediyesi verdi.

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı gün büyük ilgi uyandıran “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinde Victoria karakterine hayat vererek kariyer basamaklarında hedefine adım adım ilerleyen seksi ve güzel oyuncu Tuvana Türkay Minimalist Zarafet” konsepti ile Gardırop Magazine Nisan sayısına kapak oldu.

Çekimler esnasında dergi içinde özel açıklamalarda bulunan Tuvana Türkay özel pozlarının haricinde özel açıklamalarda da bulundu.

Tuvana Türkay’ın özel açıklamalarının satır başları.

” Hayatımın en sakin, kabullenmiş, dingin ve önceliğimin kendimde olduğu dönemindeyim. Sımsıkı kocaman sarıldım kendime. Kendimi bir çocuk gibi oturttum karşıma soruyorum. Dinliyorum. Ne eksik, ne isterdin? Neyden mutlu neyden mutsuzsun. Çalışıyorum, durmadan bir şeyler üretiyorum. Hali hazırda dizi devam ederken peş peşe güzel filmler yapıyorum.”

Türkay, röportajda aşkla ilgili sorulan soruyu ise şu sözlerle yanıt verdi:

“Bir söz okumuştum. Aşık insan önce kendini kandırır sonra başkalarını ve insanlar buna romantizm der diye. Aşk yalnızca güvendir, özendir, anlaşılmaktır ve birini anlamak istemektir. Birini duymak değil dinlemek istemektir. Gülüşüyle mutlu, yanında huzurlu olduğunuz biriyle aynı yolu yürümek istemektir.”

Bir yanıt yazın