DOLAR 32,3759 0.15%
EURO 34,9784 -0.3%
ALTIN 2.324,430,23
BITCOIN 2261730-0.46305%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Tuvana Büyükçınar Sonbahar/Kış 2021 koleksiyon filmini ve koleksiyonunu tanıtmaya hazırlanıyor
  • Magazin Name
  • Moda
  • Tuvana Büyükçınar Sonbahar/Kış 2021 koleksiyon filmini ve koleksiyonunu tanıtmaya hazırlanıyor

Tuvana Büyükçınar Sonbahar/Kış 2021 koleksiyon filmini ve koleksiyonunu tanıtmaya hazırlanıyor

ABONE OL
12 Nisan 2021 23:50
Tuvana Büyükçınar Sonbahar/Kış 2021 koleksiyon filmini ve koleksiyonunu tanıtmaya hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

13-16 Nisan tarihleri arasında fashionweek.istanbul dijital platformunda gerçekleşecek olan Fashion Week Istanbul kapsamında, Tuvana Büyükçınar Sonbahar/Kış 2021 koleksiyon filmini ve koleksiyonunu 16 Nisan Perşembe günü büyük bir heyecanla tanıtmaya hazırlanıyor.

Koleksiyon, modern toplumun gücünü gösterdiği teknolojiyle birlikte farklı bir değişimin içine girerek modernizmi yeniden yorumluyor. Tasarımcı, koleksiyonunda yeni trendleri minimal çizgilerle harmanlayarak, tasarımlarını özgüvenli ve güçlü bedenlerde buluşturmayı hayal ediyor.

Tuvana Büyükçınar Sonbahar/Kış 2021-2022 koleksiyonunda, trendleri yepyeni bir bakış açısıyla modernize ederek bir bütün halinde sunuyor. Koleksiyonda daha canlı, daha ışık, daha optik yasalara göre resmedilen bir doğa oluşturuluyor.

Kozadan çıkışı anlattığı, yeni dünyaya merhaba dediği Sonbahar/Kış 2021-2022 defile videosunda Tuvanam, aslında özlediğimiz korunmasız düzene de bir hatırlatma yaparak umut aşılıyor.

Yeni dünya düzenine uyum sağlayan, sadece belirli kalıplarda kalmadan günün her saatinde eşlik edebilecek fonksiyonel parçalara yer verilen koleksiyonda, sürdürülebilirlik ön plana çıkıyor. 23 look’tan oluşan koleksiyonda 3 boyutlu hologramik ve degrade geçişli payet, lurex, saten, kadife, hayal tül ve tafta kumaşlar minimal işleme detaylarıyla buluşuyor.

Beş farklı model ile gerçekleştirilen Tuvana Büyükçınar Sonbahar/Kış 2021-2022’nin defile videosunda, kreatif yönetmen Eylül Ezik, videografiker Onur Sarsıcı ve Hami Özkan’ın imzası dikkat çekiyor. Sanat ve hareket yönetmenliğini ise Huri Murphy ve Ekin Tunçeli üstleniyor. Saç tasarımı İsmail İnan’a, makyaj Nars’a, kullanılan aksesuarlar MonReve’ye, moda direktörlüğü ise Mert Yemencioğlu’na emanet edilmiş. Good Spaces stüdyosunda her detayın ince düşünüldüğü dijital runway ve lookbook çekimleri A46 organizasyonu imzası taşıyor.

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) organizasyonuyla düzenlenen FWI; T.C. Ticaret Bakanlığı öncülüğünde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) nezdinde kurulmuş olan Türkiye Tanıtım Grubu (TTG) tarafından desteklenmekte ve Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ile İstanbul Moda Akademisi (İMA) işbirliğinde yürütülmektedir.

Tuvana Büyükçınar Kimdir? 

 1999 yılında sektöre adım atan Tuvana Büyükçınar Demir ilk mağazası olan A46’yı, ortağı ve eşi Selim Demir ile Abdi İpekçi Caddesi’nde açtı ve moda alanında çalışmalarına başladı. Moda çalışmalarını kendi atölyesinde sürdürmeye karar veren Tuvana Büyükçınar Demir 2002’de, Nişantaşı’nda ilk atölyesini açtı. 2003’te, Selim Demir ile A46 Organizasyon şirketini kurdu. 2005 yılında ise, Tuvanam markasını hayata geçirerek en büyük hayallerinden birine ulaştı. Tuvana Büyükçınar, Trendyol, Boyner, Atelier Rebul, Magnum, Kagider, Tohum Vakfı gibi sayısız kurumsal marka ile bir araya gelerek birçok sosyal sorumluluk projelerine imza attı.

2019 yılında devraldığı İTHİB kumaş tasarım yarışması küratörlüğü kapsamında Türkiye’nin önde gelen üniversiteleri ile proje ve eğitimler gerçekleştirdi.  2021 yılında düzenlenecek yarışma icin çalışmalara devam etmektedir. Koleksiyonlarında Türk kadınına, güçlü ve girişimci kadınlara dikkat çeken tasarımcı aynı zamanda Türk kültürünün unutulmaya yüz tutmuş sanatlarını ilham alarak koleksiyonuna yansıttı. Tasarımcı kendine koleksiyonlarına ilham veren sanatların şehirlerini ve kadınlarını kalkındırmak üzere toplumsal sorumluluk misyonu da yükledi. Tuvana Büyükçınar Demir moda başkentleri olarak kabul edilen Paris, New York ve Milano’daki moda fuarlarına katılarak Tuvanam markasının uluslararası bir üne kavuşmasını sağladı.

Bugün, başarılı ve istikrarlı ihracat adımları sayesinde Tuvanam, 10 ülkede yer alan 25 satış noktasıyla uluslararası bir marka haline geldi. 2014 yılında, iş ortakları Emine Kütük ve Alara Koçibey ile çocuk odalarına başka bir boyut ve yaratıcı bir vizyon kazandırma ilkesinde olan markası “3 Moms”ı kurdu. 2016 yılında, 3 annenin tecrübesi sayesinde başarılı bir ilerleme kaydeden 3 Moms markası büyüyerek, mimari iç mekan ve mobilya tasarımlarına imza atan 3 Homes’ u hayata geçirdi. Bugün, Tuvana Büyükçınar Demir 4 farklı sektörde yer almakta ve tasarım kariyerine başarılı bir şekilde devam etmektedir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.