Tugay Ekici Kimdir

Tugay Ekici grafik tasarım sektöründe kendini ilerletme ve geliştirmeye devam etmektedir. Sektörlerdeki en önemli isimlerden biri olmayı hedefleyen Tugay Ekici, grafik tasarımcı ve aynı zamanda sosyal medya uzmanı olarak bilinmektedir.

Tugay Ekici Kimdir

Tugay Ekici her konu hakkında kişilere yardımcı olarak istedikleri hizmeti vermektedir.
Ondan dolayı da birçok ünlü marka ve fenomenlerle birlikte çalıştığı görülmektedir. Sektörün içeriğine
bakıldığı zaman Tugay Ekici yaklaşık olarak 6 senedir bu sektörün içinde yer almaktadır.
Grafik tasarım ve sosyal medya uzmanlığı çalıştığı firma ve kişilerde her detayı üstlenen Tugay Ekici işin başlangıcından sonuna kadar kendi imzasını taşıyacağını ve işine gereken önemi her zaman verdiğini belirtti. Freelancer olarak hizmet veren Tugay Ekici birçok insana yararlı işler yapmaktadır.
Reklamlar için çoğu kişi eksik veya yanlış bilgilerle grafik tasarımın yerini kötü işlerle markayı zedeleyecek tasarımlara bırakarak grafik tasarımın gücünü tam olarak kavrayamamışlardır.

Tugay Ekici Ne Gibi Tasarımlar Yapmaktadır?
Tasarımları araştırıldığı takdirde genellikle sosyal medya plartformlarına ve markalara uygun tasarım perspektifinden bakmaktadır. Bunun yanından sosyal medya uzmanı olduğu için Tugay Ekici birçok markanın ilk tercihi olmaktadır.

Sektörün tüm detaylarını yakından takip eden ve yeni gelişmelere açık olan Tugay Ekici tasarımın bir süreç olduğunu ve sürekli kendini yenileyip kendini geliştirmeyenlerin sektördeki yerinin geçici olduğunu vurguladı. Birçok yurtdışı ve yurtiçi seminerlere katılan Tugay Ekici aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Yöneticiliği son bölüm öğrencisidir.

Tugay Ekici Nasıl Hizmet Vermektedir?
Freelancer olarak çalışan Tugay Ekici uzaktan hizmet vermekte olup şuanda Dubai,ABD ve bir çok avrupa ülkesine de gerek televizyon reklam montajları gerekse sosyal medya reklamlarında içerikler üretip hizmet vermektedir.

Tugay Ekici İletişim Bilgileri haberin aşağısında yer almaktadır

Instagram: @tugayekiciofficial
Mail: tugayekici@icloud.com
Linkedin: @tugayekici
Portföyünün bulunduğu instagram adresi : @myportfoliote

Bir yanıt yazın