Trakya Fest’ten görkemli final gecesi

Bu yıl ki festivale 50 bin kişiden fazla konuk katıldı...

Trakya’nın en büyük festivali olan ve Orfe Organizasyon tarafından düzenlenen Trakya Fest festivalinde  festival boyunca, 5 günde 30 ‘dan fazla sanatçı ve 50 bin kişiyi ağırlayarak muhteşem şovlar eşliğinde kapanışı yaptı.

Tarkya Fest festivali 17 Temmuz günü itibarıyla en güçlü ve farklı isimleri sahnesinde ağırlayan Trakya Fest, Uzunkum’un eşsiz doğasında katılımcıları ağırladı.

Festivalin dördüncü gününde Gazapizm, Bedük, Mor ve Ötesi, Yüksek Sadakat, Ayo&Teo, Yökş ve Ufuk Beydemir sahne aldı.

600 milyonu aşkın izleyicileri olan Amerikalı ünlü ikili Ayo&Teo’nun sahne şovu ve gösterileri de adeta festivale damgasını vurdu. Ayo&Teo, sahne performansları esnasında seyircilerin arasına karışarak coşku dolu dakikalar yaşattı.

Gecede ayrıca Edis’in muhteşem sahne şovlarının yanı sıra , Gaye Su Akyol’un ihtişamlı sahnesi ve Ben Fero’nun bitmek bilmeyen enerjisi ile festivalin son gününde festivali izlemeye gelen konuklara muhteşem dakikalar yaşatırken festivalciler, tezahüratlar eşliğinde eğlencenin doruklarına ulaştı. Yerli sahnenin alternatif alanda başarılı isimlerinden RockA, sahnedeki enerjisi ile dinleyicilerden büyük alkış aldı. Emir Can İğrek, Kahraman Deniz’in performanslarıyla renklenen Trakya Fest‘in son günü Oldies’n Goldies kapanış partisiyle son buldu.

 

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın