Tommy Hilfiger’in En Ünlü 10 İş Birliği: Moda Dünyasında İz Bırakan Ortaklıklar

Dünyaca ünlü giyim markası Tommy Hilfiger koleksiyonları için iş birlikleri yapıyor.

Tommy Hilfiger’in En Ünlü 10 İş Birliği: Moda Dünyasında İz Bırakan Ortaklıklar

Ünlü isim ve markaların seçilerek yapıldığı iş birlikleri sayesinde yeni tasarımların ve ürünlerin ortaya çıkması sağlanıyor. Bu sayede markanın müşteri yelpazesi genişleyerek daha fazla alıcıya ulaşması mümkün oluyor. Süreli ya da süresiz olarak yapılan iş birlikleri sayesinde moda dünyasında iz bırakılıyor.

Tommy Hilfiger’in moda dünyasında iz bıraktığı ortaklıkları şunlar oluşuyor;

  • Gigi Hadid ortaklığı
  • Lewis Hamilton ortaklığı
  • Zendaya ortaklığı
  • Timberland ortaklığı
  • Vetements ortaklığı
  • Rossignol ortaklığı
  • Richard Quinn ortaklığı
  • F1 Academy ortaklığı
  • Clot ortaklığı

Lüks Amerikalı giyim markasının ortaklık yaptığı ünlü isimler sayesinde oluşturulan koleksiyonlarını merak ediyorsanız Exxeselection sitesine girerek markanın ürünlerini görebilirsiniz. Ortaklık yapılan isimler sayesinde yeni stil deneyimleri yaşayabilirsiniz.

Tommy Hilfiger x Gigi Hadid

Model Gigi Hadid markanın iş birliği yaptığı ünlülerden birisidir. Ortaklığın temsili için hazırlanan kadın giyim koleksiyonunda Gigi Hadid’in tarzı ve kişisel zevkleri ile markanın Amerikan giyim detaylarının yer alması sağlanmıştır. Ortaklık için hazırlanan kapsül koleksiyonunda yer alan kadın giyim ürünleri arasında çantalar, gözlükler, ceketler, kazaklar, pantolonlar ve saatler vardır.

Gigi Hadid’in saat zevki dikkate alınarak hazırlanan Tommy Hilfiger saat çeşitleri koleksiyonun temel ürünleri arasında bulunur. Saatlerde gümüş ve altın renk kordonlar dikkat çeker. Saatlerde yansıtılan tarz ise cool tarzdır.

Tommy Hilfiger x Lewis Hamilton

Britanyalı yarış pilotu Lewis Hamilton markanın iş birliği yaptığı ikinci ünlü isimdir. Kurulan ortaklıkla hazırlanan koleksiyonun teması herkese uygun stil anlayışıdır. Bu anlayış doğrultusunda tasarlanan kıyafetlerde kullanılan malzemelerin tamamına yakını ise sürdürülebilir malzemedir.

Lewis Hamilton Tommy Hilfiger tişört, sweatshirt, şapka, ceket, jean ve kapüşonlu sweatshirt gibi ürünler işbirliğiyle hazırlanan koleksiyonun eşsiz parçalarını oluşturur. Her iki ismini logosunu taşıyan ürünler herkesin stilini yansıtmasına yardımcı olur. Bu nedenle sizlerde kendi stilinizi oluşturmak istiyorsanız koleksiyondaki parçaları inceleyebilirsiniz.

Tommy Hilfiger x Zendaya

Amerikalı şarkıcı ve popçu Zendaya markanın iş birliği yaptığı isimler arasında bulunur. İkili iş birliğiyle hazırlanan koleksiyonun ana teması özgüvenli, cesur, kuralları yıkan ve benzersiz stildir. Zendaya’nın temsil ettiği koleksiyonda bulunan ürünler ise şunlardır; jean pantolon, çanta, elbise, ayakkabı, bot ve şapka gibi ürünlerdir.

Zendaya’nın güneş gözlüğü zevki dikkate alınarak hazırlanan Tommy Hilfiger gözlük çeşitleri koleksiyonun temel ürünleri arasında bulunur. Gözlük çeşitlerinde cam renkleri rose pembe, siyah ve lacivert renklerini içerirken çerçeve renklerinde bordo, metalik, siyah ve lacivert renkler ön plana çıkar. Dünyaca ünlü ismin zevkini yansıtan gözlük modellerini inceleyerek satın alabilirsiniz.

Tommy Hilfiger x Timberland

Tommy Hilfiger’in iş birlikleri arasında dünyaca ünlü giyim ve ayakkabı markaları bulunur. Timberland bu markalardan bir tanesidir. Amerika’nın ünlü ayakkabı markası Timberland ile yapılan iş birliği sayesinde ayakkabı, giysi, bot ve aksesuarlardan oluşan hibrit koleksiyon hazırlanmıştır.

İki markanın çalışmalarıyla hazırlanan koleksiyonun temasını 90’lar, otantik görünüm ve estetik duruştur. Bu temalara bağlı olarak hazırlanan ürünlerde mavi, sarı, kırmızı, turuncu ve beyaz renkler ön plana çıkar. Ayrıca ürünler üzerinde hibrit logo bulunur.

Timberland iş birliği ile hazırlanan Tommy Hilfiger bot modelleri her şey mümkün anlayışını yansıtır. Ayrıca botlarda ağırlıklı olarak sarı renkleri görülür. İş birliği ile hazırlanan botlarda iki markanın logosunun bulunması doğru ürünleri satın almanıza yardımcı olur.

Tommy Hilfiger x Vetements

İş birliği yapılan giyim markalarından birisi de Vetements isimli markadır. Vetements İngiltere merkezli olup sokak giyimi üzerine üretim yapar. İki ünlü markanın çalışmalarıyla hazırlanan koleksiyonda sokak giyimin lüks hale getirilmesi amaçlanmıştır. Böylelikle bu giyim stilini benimseyen kişilerin yeni ve iki markanın ortak anlayışını taşıyan ürünlere sahip olabilirler.

Vetements iş birliğiyle hazırlanan koleksiyonda sweatshirt, tshirt, bere, şapka, kapüşonlu, eşofman ve çoraplar dikkat çeker. Titizlikle hazırlanan Vetemens Tommy Hilfiger sweatshirt modellerinde kırmızı, fuşya, gri, lacivert, beyaz ve siyah renkler ön plana çıkar.

Tommy Hilfiger x Rossignol

Moda dünyasında iz bırakan ortaklıklardan birisi spor ve kış giyim üzerine çalışan Rossignol markasıyla yapılan ortaklıktır. İki giyim markasının ortaklığı sayesinde su geçirmeyen, kolej esintisi taşıyan, vücudu koruyan ve dayanıklı ürünler hazırlanmıştır. Bu ürünler kadın giyim ve erkek giyim üzerine kullanılabilecek ürünlerdir. Ayrıca koleksiyonda hazırlanan giysilerle birlikte kullanılabilecek kaliteli aksesuarlara da yer verilmiştir.

Rossignol Tommy Hilfiger mont, içlik, kayak ayakkabısı, ceket ve kayak pantolonu gibi ürünlerdir. Bu ürünlerde öne çıkan renkler ise lacivert, beyaz, kırmızı ve siyah renkleridir. Ayrıca koleksiyonda bulunan ürünler aktif spor giyimi için kullanılabilecek ürünleri oluşturur.

Tommy Hilfiger x Richard Quinn

İngiltereli tasarımcı Richard Quinn markanın iş ortakları arasında bulunur. İki moda öncüsünün çalışmalarıyla hazırlanan koleksiyonda marjinallik ve abartı ön plana çıkar. Koleksiyonda yer alan parçaların genelinde cesur desenler görülür.

İki moda ikonunun imzasını taşıyan koleksiyonda toplamda 40 parça vardır. Bu parçalar arasında şişme ceket, cepli pantolon, deri ceket ve sırt çantası gibi ürünler vardır. Ayrıca hazırlanan 40 parça çarpıcı olan renkler kullanılarak hazırlanmıştır.

Tommy Hilfiger çanta modelleri arasında iş ortaklığını yansıtan cesur renklere sahip çantaları görmek mümkündür. Özellikle sportif giyim için bu çantalar uyumlu şekilde kullanılabilir.

Tommy Hilfiger x F1 Academy

F1 markanın uzun yıllardır işbirliği yaptığı organizasyondur. Ancak 2024 yılı itibariyle kadınlar için oluşturulan F1 Academy markanın iş ortağı olarak açıklanmıştır. Bu ortaklığın temel sebebi kadın sporcuların desteklenmesidir. Markanın destekleyeceği kadın yarışçı ise Nerea Marti’dir.

F1 Academy iş birliğiyle hazırlanan marka koleksiyonunda 15 ürün bulunur. Bu ürünlerin temel özelliği ise kadın F1 yarış kıyafetlerini oluşturur. Bu koleksiyonda öne çıkan renkler arasında da mavi, beyaz ve kırmızı vardır.

Tommy Hilfiger

Ünlü oyuncu, sporcu ve markalarla iş birliği yapan Tommy Hilfiger ürünlerini online alışverişle Exxeselection üzerinden satın alabilirsiniz. Marka için hazırlanan kategoride giyim, ayakkabı ve aksesuar tarzında pek çok ürün bulunur. Bu ürünler arasından stilinize ve renk kriterinize uygun olacak seçimleri yapabilirsiniz.

Tommy Hilfiger erkek ayakkabı satın almak istiyorsanız ayak yapınıza uygun kauçuk taban kullanılarak hazırlanan lüks ayakkabılar arasından seçim yapabilirsiniz. İş, günlük veya spor giyim tercihinize bağlı olarak loafer, terlik veya spor ayakkabı seçimini yapabilirsiniz.

F1 Academy

Formula 1 yarışlarında kadın sürücülerin bulunmasını hedefleyen proje F1 Academy ismiyle anılır. Bu proje sayesinde kadın sürücülerin Formula 4 seviyesinden itibaren yarışlara başlaması ve Formula 1 seviyesine çıkması hedeflenir.

Kadın yarış sürücülerinin desteklenmesi için hazırlanan projeye Tommy Hilfigers’in iş birliği desteğini açıklaması olumlu tepkilere neden olmuştur. Bu iş birliğin etkisiyle kadın sürücülere uygun olan ve marka logosunu taşıyan yarış kıyafeti üretilmiştir. Ayrıca kadın sürücülerin kullanacağı yarış otomobilinde de markanın logosuna yer verilmiştir.

Tommy Hilfiger x Clot

Markanın son iş birliği Çin’in ünlü ayakkabı markası Clot firmasıyladır. Bu firma ile yapılan iş birliğinde spor giyim ön plana çıkmıştır. Her iki firmanın anlayışını taşıyan detaylar koleksiyonlarda yer alır. Ayrıca üretilen ürünler arasında firma isimlerine yer verilmiştir.

Clot markasıyla birlikte yapılan iş birliğinde Tommy Hilfiger ayakkabı modelleri ön plana çıkar. Spor ayakkabı modellerinde alçak taban ve benzersiz görünüm dikkat çeker. Ayakkabıların üzerinde marka monogramı vardır.

 

Bir yanıt yazın