DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0838 -0.15%
ALTIN 2.299,991,00
BITCOIN 22791750.56567%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Tmob teknoloji ihracatında vites yükseltiyor

Tmob teknoloji ihracatında vites yükseltiyor

ABONE OL
14 Şubat 2024 17:38
Tmob teknoloji ihracatında vites yükseltiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelirinin %90’ını ihracattan sağlamayı hedefleyen, yerli sermayeli uluslararası teknoloji şirketi Tmob, marka kimliğini hedeflerine daha uygun hale getirmek için yeniledi. Perakende, e-ticaret,bankacılık ve havacılık sektörlerinde hizmet veren  Tmob’un kurucusu ve CEO’su Rudi Dökmecioğlu, geliştirdikleri teknolojik çözümlerle şirketleri geleceğe taşırken, yurtdışından gelir getiren iş modelleriyle Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaya devam ettiklerini söyledi.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Türkiye ve dünyada milyonlarca kişinin kullandığı mobil uygulamaların mimarı Tmob|Thinks Mobility perakende, e-ticaret, bankacılık ve havacılık sektörlerinde konusunda uzman, dinamik, genç ve sürekli büyüyen ekibiyle şirketlerin dijital dönüşüm yolculuğuna yeni logosuyla daha yenilikçi ve modern bir iletişim tasarımı yaklaşımı ile farklı bir soluk katmayı hedefliyor.Tmob, dijital teknolojilerin yarattığı değişimi turuncu rengin enerjisiyle logosuna katıyor ve kolay okunur, belirgin ve keskin hatlı bir yazı tipi tercih ediyor.

2009 yılında kurulan ve kendi geliştirdiği yenilikçi PaaS portföyü ile işletmelerin yazılım ihtiyaçlarına uçtan uca çözümler sunan uluslararası teknoloji şirketi Tmob, hızla devam eden dijital dönüşümün, yenilenen teknolojilerin tüketici davranışlarında yarattığı etkileşime öncü olmak için,her platformda daha güçlü ve belirgin logosunu tüm Tmob ekibinin ortak kararı ile yeniledi.

Geliştirdikleri teknolojik çözümler ve servisler ile şirketleri dijital dönüşüm yolculuğunda geleceğe taşırken, yurtdışından gelir getiren iş modelleriyle Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaya devam eden Tmob, yeni yüzü ile önümüzdeki dönemlerde ses getirecek inovatif yaklaşımlar ile çalışmalarına son hız devam ediyor.

Rudi Dökmecioğlu: Teknoloji ihracatında ilk 10 firma arasında yer almayı hedefliyoruz”

Perakende, e-ticaret,bankacılık ve havacılık çözümleri konusunda uzman olan Tmob’un kurucusu ve CEO’su Rudi Dökmecioğlu:”Bugüne kadar 11 ülkede 200’den fazla projeyi hayata geçirerek edindiğimiz birikim ve deneyimi, Türkiye’deki şirketlere de sunarak iç pazarda büyük kurumların stratejik hamlelerinde teknoloji ve dijital dönüşüm partneri olarak yanlarında olmaya devam ediyoruz. Diğer yandan yurtdışında geliştirilecek projelerde en üst seviyede kalite ve hizmet sunmak için ülkemizin avantajlarını kullanarak globalde rekabetçi bir teknoloji şirketi haline gelmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki 3 yıl içinde yazılım teknolojisi dendiğinde akla gelen ilk 10 şirket arasında yer almak için çalışmalarımızı yürütüyor, kurumların iş ihtiyaçlarına göre geliştirdiğimiz e-ticaret çözümleriyle onları geleceğin teknolojik dünyasına taşırken yurtdışından gelir getiren iş modelimizle Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyoruz.”

Türkiye ve dünyada, derecelendirme kuruluşlarının belirlediği en büyük 500 firma listesindeki şirketlere hizmet veren ve bankacılık, telekomünikasyon, havayolları, e-ticaret başta olmak üzere farklı sektörlere özel çözümler sağlayan Tmob, 2013 yılında Ar-ge ofisini, 2021’de de Londra ofisini açtı. İstanbul ve Londra’da ofisleri bulunan ve yenilikçi teknolojilere yatırım yaparak işletmelere değer katmaya devam eden Tmob, yurt içi ve yurt dışında 50’den fazla ödül kazandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.