Tiyatro Matine Suare yeni sezona bomba gibi giriş yaptı

Tiyatro Matine Suare bu sezon ilk kez deneyecekleri bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor

Tiyatro Matine Suare yeni sezona bomba gibi giriş yaptı

Ülkemizin önde gelen tiyatro ekiplerinden biri olan Tiyatro Matine Suare ikisi İdil Ajans ile ortak yapım olmak üzere 4 oyunla tiyatroseverlerle buluşmaya devam edecek.

 

Bu sezon ikinci sezonuna giren Kasım Uçkan tarafından kaleme alınan “Oğluma Kız mı Yok?” adlı oyunu Hakter Balaban yönetirken bu oyunda Seçil Özçakmak “Uhde Seçil”, Hakter Balaban, Meral Kaplan, Tolga Öz, Merve Uçar, İlhan Şahin ve konuk oyuncu olarak da Ortans Kıvanç rol alırken oyun 7 Kasım Ordu’nun Fatsa ilçesinde, 8 Kasım günü Ordu kültür merkezinde, 18 Aralık Antalya Manavgat ve 19 Aralık günü de Antalya Türkan Şoray kültür merkezinde tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Tiyatro Matine Suare bu sezon “Oyuncu Aranıyor” adlı yeni bir oyunu da tiyatroseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Bu oyunda yine Kasım Uçkan tarafından kaleme alınan ve Hakter Balaban tarafından yönetilirken Bülent Bilgiç, Tuncay Kaynak, İlknur Bozkurt, Seçil Özçakmak “Uhde Seçil” Tolga Öz ve Aslı Kökçe gibi birbirinden değerli isimler rol alıyor.

Tiyatro Matine Suare bir ilke imza atacak

Tiyatro Matine Suare bu sezon ilk kez deneyecekleri bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. “Hayat Güzeldir” adlı oyunda İdil Ajans ile birlikte çalışacak olan Tiyatro Matine Suare ekibi bu oyunlarını betimleme ve işaret dili ile destekleyerek bazı engelli tiyatroseverlerle belki de ilk kez tanıştırmanın heyecanını da yaşayacak. Hakter Balaban’ın yönettiği bu oyunu Kasım Uçkan kaleme alırken Ortans Kıvanç, Niyazi Gezer, Hakter Balaban, Yaşar Şengül, Hira Genç ve Banu Şahin rol alacaklar.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

 

Bir yanıt yazın