DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20864230.46406%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

SABAHA KALAN SÜRE

Thermomix ile soğuk lezzetleri hazırlamak çok kolay

Thermomix ile soğuk lezzetleri hazırlamak çok kolay

ABONE OL
2 Temmuz 2021 13:55
Thermomix ile soğuk lezzetleri hazırlamak çok kolay
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm coşkusuyla gelen yaz mevsiminde, içimizi ferahlatan lezzetlere ihtiyaç duyarız. Sıcak yaz gecelerinde esen serin bir esinti gibi bu lezzetleri ararız. Thermomix ile yapmaktan keyif duyacağınız maraş dondurması, karpuzlu limonata ve enerji verecek smoothieleri hazırlamak şaşırtacak kadar kolay ve en fazla 15 dakika.

 Yarım yüzyılı aşkın süredir dünya üzerinde milyonlarca eve giren Thermomix, son yeniliği Cookidoo online platformu ile geleneksel yemek pişirme yöntemlerini teknolojik yaşamla birleştiriyor. 12 mutfak aletinin yaptığı işi aynı anda yapan rehberli pişirme fonksiyonu Thermomix, Cookidoo’da yer alan 50.000 tarifi tüketicilerle buluşturuyor.

Thermomix® TM5’in çip bölümüne yerleştirilen ve wi-fi yönlendiricisi görevi gören Cook-Key® ile senkronize olan Cookidoo sayesinde dünyanın her yerinden binlerce yemek tarifine kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabiliyor.

Esintili bir yaz gecesi tadında soğuk lezzetler

Thermomix ile zamanı verimli bir şekilde değerlendireceğiniz ve yapmaktan keyif duyacağınız meyveli, çikolatalı dondurmadan sorbelere, buzlu smoothielerden frozenlara kadar sıcak yaz gecelerinde esen serin esintileri her daim evinizde yaşayabilirsiniz. Üstelik maraş dondurması, karpuzlu limonata ve enerji verecek smoothieleri hazırlamak sadece 10 – 15 dakika. Tek yapmanız gereken Cookidoo üzerinden tarifleri takip ederek ihtiyaç duyulan malzemeleri karıştırma kabına yerleştirmeniz ve gerisini Thermomix’in özelliklerine bırakmanız.

Sadece 3 malzeme ile maraş dondurmanız buzluktaki yerinde

Süt, şeker ve salebi Thermomix kabına attıktan sonra saniyeler içinde öğütmesini, karıştırmasını ve çok kısa bir sürede dondurmanızı hazırlamasını izleyin. Maraş dondurması geleneksel olarak keçi sütüyle hazırlanır ancak herhangi bir süt de kullanabilirsiniz. Salep oranı arttıkça da dondurmanın uzayan kıvamının arttığını unutmayın.

Yaz tadını müjdeleyen tatlar birbirine konuk olursa 

Yaz içecekleri arasında ilk akla ev yapımı limonata ile enerji verecek smoothie gelir. Hararetimizi alıp uzaklara götürürler. Birçok farklı şekilde yapılabilen limonata karpuz aromasıyla birleşince damaklar şenlenir. Gerek doyuruculuğu gerek lezzetiyle hayatımızın bir parçası olan smoothie ise sağlıklı beslenmeyi pratik hale getirir.

Limonata için şeker, karpuz, limon, soğuk su ve isteğe bağlı buz küpünü; smoothie için de muz, yulaf ve fıstık ezmesi, yer fıstığı, bitter çikolata, badem sütünü Thermomix’in içine atın. Limonatanız en fazla 1 – 1,5 dakikada, smoothieniz ise 5 dakikada da hazır olsun. Mis kokusu ve taze görüntüsüyle karşılaştığınız bu içecekleri hemen bardaklara koyarak kendinizi şımartın.

Thermomix’i incelemek, yarattığı mucizeye yakından tanık olmak ve daha fazla bilgiye ulaşmak için www.thermomix.com.tr ve cookidoo.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.