The North Face: Daha önce hiç?

The North Face, yeni kampanyası “Have You Ever” (Daha Önce Hiç?) duyurdu. Maceranın getirdiği muhteşem anları kutlamayı hedefleyen bu yeni kampanya, dünyanın her yerindeki insanlara, dışarı çıkıp bu anları keşfetmeleri için ilham vermeyi amaçlıyor.

The North Face: Daha önce hiç?

Amerika’da görev yapan en deneyimli Ulusal Park Koruyucusu olan Betty Reid Soskin, yeni kampanyanın sözcülüğünü yaparak kampanyayı başlatıyor.

Betty’nin sözleri yalnızca keşfetmeye değil, aynı zamanda belirsizliği kucaklamaya, meydan okumaya ve bundan daha fazlasını aramak için rahatlık alanlarının ötesine geçmeye istekli olanların cesaretine övgü niteliğinde.

İster bir dağın üzerinde güneşin doğuşunu izlemek olsun, ister kollarınız size durmanızı söylerken devam etmek ya da betondan uzaklaşıp ilk kez patikaya çıkmak olsun, tüm bu anlar önemlidir.

The North Face, daha fazla insanın kendi  “Have You Ever” (Daha Önce Hiç?) anını bulmasına yardımcı olmak için bu yaz, sporcular, Never Stop Toplulukları ve kaşifler aracılığıyla tüketicilere markayla bağlantı kurma fırsatları sunuyor.

İngiltere, Almanya ve Fransa’daki XPLR pass üyeleri, Explorer Team üyesi Emma Svensson’un kadın dağ akademisine üye olabilmek için bir yarışmaya katılabilecek. Akademi, önümüzdeki baharda dağlara çıkmadan önce kadınlara Emma ile sanal bir eğitim programına katılma fırsatı sunacak.

Avrupa genelinde, The North Face Never Stop toplulukları, herkesin nitelikli eğitmenlerle ücretsiz olarak patika koşusu, tırmanma, yürüyüş ve daha fazlasını yapması için haftalık fırsatlar sunacak.

The North Face Kıdemli Marka İletişim Direktörü Amanda Calder-McLaren, “Bir marka olarak bu anların ne kadar önemli olabileceğinin farkındayız. İster tırmanma duvarında ilk kez çıkmış olun, isterseniz de 100 millik bir yarışta birinci olun, insanların buna benzer anları deneyimlemesini ve başkalarıyla paylaşmasını istiyoruz, böylece herkes kendilerinin de bunları yapabileceğini görür. Bu kampanyayı hayata geçirmek için inanılmaz heyecanlıyız ve pek çok yeni maceranın gerçekleşmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Kampanya yazın geri kalanında devam edecek ve Eylül ayına kadar yeni VECTIV™ ayakkabı modelleri ve en yeni Mountain Athletics serisi dahil olmak üzere Koşu, Egzersiz ve Yürüyüş kategorilerine yeni koleksiyonlar eklenecek.

Kampanya ve gelecek koleksiyonlar hakkında daha fazla bilgi edinmek veya kendi “Have You Ever” (Daha Önce Hiç?) anınız için www.thenorthface.com.tr. adresini ziyaret edin. Gelecekteki lansmanlardan haberdar olmak için Instagram ve Facebook’ta @thenorthface’i takip edin.

 

THE NORTH FACE® Hakkında

VF Outdoor şirketlerinden biri olan The North Face, 1966’dan beri outdoor sporcularını bir sonraki maceralarındaki zorlu hava şartlarına hazırlar. Bugün dünyanın önde gelen açık hava markası olan The North Face, atletler tarafından test edilmiş, zorlu keşif görevlerini başarıyla tamamlamış ürünleriyle insanların potansiyellerinin sınırlarını aşmalarına yardımcı oluyor. The North Face outdoor spor alanlarını koruyor ve sürdürülebilirliği destekleyen programlarla ayak izini en aza indiriyor.

Bir yanıt yazın