DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9869 -0.28%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN 22919052.23141%
İstanbul
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

“The King’s Man: Başlangıç” filminden ilk görüntüler geldi

“The King’s Man: Başlangıç” filminden ilk görüntüler geldi

ABONE OL
7 Temmuz 2021 23:36
“The King’s Man: Başlangıç” filminden ilk görüntüler geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarihin en kötücül tiranları ve suçlularından oluşan bir grup, milyonlarca insanı yok etmek için bir savaş çıkarmak üzere güçlerini birleştiriyorlar. Onları durdurabilecek yegane kişi ise zamana karşı amansız bir yarışa girmek zorunda. “The King’s Man: Başlangıç” filmiyle tarihin ilk bağımsız istihbarat teşkilatının kökenlerini keşfetmeye hazır olun.

Matthew Vaughn’un yönettiği “The King’s Man: Başlangıç” filminde Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou ve Charles Dance rol alıyor.

Filmin yapımcıları Matthew Vaughn, David Reid ve Adam Bohling; idari yapımcıları ise Mark Millar, Dave Gibbons, Stephen Marks, Claudia Vaughn ve Ralph Fiennes. “The King’s Man: Başlangıç”, Mark Millar ve Dave Gibbons’ın “The Secret Service” adlı çizgi romanından uyarlandı. Hikâye Matthew Vaughn’a ait ve senaryo da Matthew Vaughn ve Karl Gajdusek imzasını taşıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.