DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881.73934%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

The Andy Beauty’den görkemli açılış

The Andy Beauty’den görkemli açılış

ABONE OL
5 Aralık 2021 20:07
The Andy Beauty’den görkemli açılış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Maslak 1453 sitesinde The Andy Beauty  güzellik merkezi açılış töreni gerçekleştirildi. “The Andy Beauty” güzellik merkezinde cilt bakımından, makyaj, saç tasarımı, el ayak bakımı, kalıcı makyaj, zayıflama ve masaj olmak üzere bir çok hizmetin verileceği öğrenilirken açılışa siyaset, iş dünyası, cemiyet ve sanat dünyasından bir çok kişi katıldı.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

The Andy Beauty” güzellik merkezinin açılışını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaparken açılışa sanat dünyasından Asil Mucize, Gökhan Uğurlu, Ayla Tilgi,, spor camiasından Mirza Sancak, basın camiasından Fuat Çağdaş, eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu, cemiyet dünyasından Sinem Yıldırım, Sedef Fenercioğlu ve iş dünyasından Mahmut Kıvırcık, Erdinç Karagülle, İskender Yıldız, Lale Erdem ve Arzu Özkaya gibi seçkin isimler katıldılar.

Canlı müzik eşliğinde yapılan açılışta The Andy Beauty’in kurucusu iş insanı Zeynep Elif Yıldız açılışa gelen tüm konukları kapıda karşıladı.

Soğuk ve yağışlı bir havaya rağmen çok sıcak geçen açılışta ayrıca sanatçı Gökhan Uğurlu sahne alarak açılışa gelen konuklara küçük bir müzik ziyafeti sundu.

Açılış sonrası kısa bir açıklama yapan Zeynep Elif Yıldız “Tecrübeli ve deneyimli bir kadro ile iddialı bir hizmet sunacaklarını ve aynı zamanda uygun fiyat ve kaliteli hizmet prensibiyle çalışacaklarını” ifade etti

Kamil Hızer / Magazinname.com

İnstagram @kamilhizer

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.