DOLAR 32,3476 0.29%
EURO 35,1397 -0.01%
ALTIN 2.307,361,33
BITCOIN 22861482.5873%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

TEGV ve BİDEV geleceğin basketbolcularını yetiştirecekler
  • Magazin Name
  • Spor
  • TEGV ve BİDEV geleceğin basketbolcularını yetiştirecekler

TEGV ve BİDEV geleceğin basketbolcularını yetiştirecekler

ABONE OL
29 Nisan 2021 12:23
TEGV ve BİDEV geleceğin basketbolcularını yetiştirecekler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BİDEV Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arat ve TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı tarafından imzalanan sözleşme için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, BİDEV kurucu yönetim kurulu üyelerinin, TEGV yönetiminin ve proje kapsamındaki etkinlik noktası yöneticilerinin katıldığı çevrimiçi imza töreni düzenlendi.

3 yıllık bir iş birliği kapsamında, projenin uygulanacağı Ankara, Antalya, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir,  Şanlıurfa ve Van,  illerindeki TEGV’in  8 Eğitim Parkı ile Mardin Savur Öğrenim Birimi’ndeki basketbol sahalarının iyileştirilmesinin yanısıra; TEGV gönüllülerinin basketbol alanında eğitimi, çocuk etkinlikleri, yerel ve ulusal sporcularla söyleşiler ve antrenmanlar, yerel kulüplerle etkinlikler, şenlik ve turnuvalar yapılması planlanıyor.

BİDEV Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arat törende yaptığı konuşmada, TEGV ile gerçekleşen iş birliğine özel önem verdiklerini söyleyerek, “TEGV ile çocuklarımıza basketbolu sadece sevdirmekle kalmayıp, onların birey olarak gelişmelerine de katkıda bulunacak olmak bize gurur veriyor. Böyle güzel bir iş birliğine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda imza atmak ayrıca bizi çok mutlu ediyor” dedi.

TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı da BİDEV’e bu anlamlı iş birliği için teşekkür ederken, “BİDEV ile birlikte gerçekleştireceğimiz bu proje TEGV olarak bizi çok heyecanlandırıyor. Uzun yıllara yayılacak bir yolculuğun başındayız. Umuyoruz ki bir an önce pandemi biter ve biz çocuklarımızla bir araya gelerek, planlarımızı gerçekleştirmeye başlayabiliriz” ifadelerini kullandı. Törene katılan TEGV etkinlik noktası yöneticileri de bu projenin gerçekleşmesinden duydukları mutluluğu dile getirdiler.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.