DOLAR 32,5314 0.21%
EURO 34,8960 0.35%
ALTIN 2.475,790,57
BITCOIN 2002196-3.3765%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Tanaë,Türkiye’yi ziyaret etmek için sabırsızlanıyor

Tanaë,Türkiye’yi ziyaret etmek için sabırsızlanıyor

ABONE OL
8 Haziran 2020 10:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlk albümü Talking to Myself ile ilgi gören ve dijital platformlarda büyük bir yükseliş gösteren Belçikalı genç sanatçı Tanaë, 29 Mayıs tarihinde Listen isimli yeni şarkısını dinleyicilerle buluşturdu.

”Türkiye’yi ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.”

Birçok ülkede gördüğü ilginin yanı sıra Türk dinleyicisinin de dikkatini çeken ve Türkiye Viral listelerinde uzun süre yer alan sanatçı,Listen şarkısı ve Türkiye ile ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getiriyor:”Listen, bu zamana kadar en çok sevdiğim şarkılardan biri oldu ve şarkıyı duyduğum an da aklıma birçok fikir gelmeye başladı. Bir insanın yarını düşünmeden ve anda kalarak bir ilişki yaşayabileceği gerçeğini anlatmak istedim. Ev yapımı bir klip çektiğim ve izleyici ile buluşturabildiğim için de çok mutluyum. Kendi imkanlarımla ilk defa böyle bir çalışma denedim ve sonucundan gurur duyuyorum. Türkiye’den çok dinleyicim ve takipçim var. Türkiye’yi gerçekten çok merak ediyorum. Ekibimle Nisan ayında gelmeyi planlamıştık fakat COVID-19 nedeniyle seyahatimizi iptal etmek zorunda kaldık. Gezmek ve görmek istediğim birçok yer var Türkiye’de. Her şey normale döner dönmez, Türkiye’yi ziyaret etmek ve konser vererek Türk dinleyicisi ile buluşmak için sabırsızlanıyorum. ”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.