Suzan Kardeş İskender Paydaş ile aynı sahnede!

Eğlence denildiğinde ilk akla gelen isimlerden bir tanesi olan başarılı sanatçı Suzan Kardeş, İskender Paydaş ve Evren Bingöl'ün hazırlayıp sunmuş olduğu Sunplugged Project adlı müzik programına katıldı.

Eğlence denildiğinde ilk akla gelen isimlerden bir tanesi olan başarılı sanatçı Suzan Kardeş, İskender Paydaş ve Evren Bingöl’ün hazırlayıp sunmuş olduğu Sunplugged Project adlı müzik programına katıldı.

Powerturk ekranlarında yayımlanan programa tüm enerjisiyle katılan başarılı sanatçı, birbirinden güzel şarkılarını izleyenleriyle paylaştı.

Kendisine eşlik eden İskender Paydaş ile beraber keyifli dakikalar yaşatan Suzan Kardeş, orkestra ile Ezel’in Felaket şarkısını seslendirdi. Seyircilerden büyük alkış alan başarılı sanatçı, sürprizlerle dolu bir akşam yaşattı.

Suzan Kardeş kimdir?

Suzan Kardeş (15 Nisan 1960 senesinde Kosova’da dünyaya geldi. Suzan Kardeş, Kosovalı Türk makyaj uzmanı (makyöz), hemde ses sanatçısıdır.

İş hayatına Hürriyet Gazetesi’nde başlayan Suzan Kardeş, burda çekilen fotoromanlarda rol alan oyunculara makyaj yaparak mesleğinde gelişti. Şan Tiyatrosu’nda saç ve makyaj yapımıyla çalışmayı sürdüren makyöz; pek çok tiyatro topluluğu ve film ekibinde makyaj uzmanı ve kuaför olarak yer aldı. 1995 senesinden başlayarak Beşiktaş Kültür Merkezi’nin saç ve makyaj yapmış olduğu çalışmalar görevini yapmaya başladı. İş Bankası reklamlarında oyuncu Haluk Bilginer’e yapmış olduğu Atatürk makyajı ile ses getirdi.

1985 senesinden itibaren Sezen Aksu’nun tüm sahne ve çekim makyajlarını yaptı. Goran Bregoviç’ten Türkân Şoray’a kadar pek çok ünlünün sahne makyajını gerçekleştirdi. 1992 senesinde Bekriya adında bir “meyhane” açarak 12 sene boyunca işletti. Meyhanede söylediği mikrofonsuz, akustik Rumeli türküleriyle eski dönem Bosna sevda şarkılarından yola çıkarak, Sezen Aksu’nun desteği ile Bekriya adlı bir sanat müziği albümü çıkardı. Bir filmde oyunculuk da yapan, Bir Demet Tiyatro dizisinde “pencereden bakan kadın” olarak yer alan ve halen yapmış olduğu çalışmalarnı sürdüren sanatçının, yeni bir müzik albümü, bir film ve bir kitap projeleri bulunur.

Bir yanıt yazın