DOLAR 32,3774 0.15%
EURO 34,9722 -0.32%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN 22725440.89293%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Suzan Hacıgarip “Sancı”‘sını müzikseverlerle buluşturdu
  • Magazin Name
  • Suzan Hacıgarip “Sancı”‘sını müzikseverlerle buluşturdu

Suzan Hacıgarip “Sancı”‘sını müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
12 Aralık 2020 17:48
Suzan Hacıgarip “Sancı”‘sını müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç ve başarılı sanatçılar Suzan Hacıgarip ve Çağan Şengül “Sancı” adlı çalışmalarını müzikseverlerle buluşturdular. Sancı adlı şarkının söz ve müziği Suzan Hacıgarip imzası taşırken şarkının özgün aranjesini Burak Bedirli yaptı.

Suzan Hacıgarip daha çocuk denecek yaşlarda iken müziğe duyduğu ilgisi annesi tarafından fark edilerek. 11 yaşında kendisine aldığı bir gitarla başlamış ve daha sonra bu müziğe olan ilgi adeta tutkuya dönüşürken Türk Müziği Devlet Konservatuvarı bölümünü kazandıktan bir süre sonra üniversite eğitimine ara verip bağımsız müziğe yönelmiş ve genç müzisyen ilk çalışmasını 2017 yılında ”Bir Adam” adını verdiği şarkısıyla sevenleriyle buluşturmuştur.

Suzan Hacıgarip aynı zamanda bir fotoğrafçılık tutkunu

Başarılı sanatçı Suzan Hacıgarip müziğe olan tutkusu kadar da fotoğrafçılık sanatına ilgi duyarken ”Sancı adını verdiği yeni şarkısı Türkiye’nin en güçlü Youtube partnerlerinden ve müzik şirketlerinden Wediacorp Music etiketiyle tüm müzik platformlarında ve Lyric klibi ise Suzan Hacigarip YouTube kanalında yayında!

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.