DOLAR 32,6086 0.38%
EURO 34,7905 0.05%
ALTIN 2.498,140,57
BITCOIN 20346281.72019%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Suskun Yeşil raflardaki yerini aldı

ABONE OL
21 Kasım 2022 18:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başarılı yazar Emine Polat’ın “Suskun Yeşil” adlı ikinci kitabı, geçtiğimiz aralık ayında raflarda yerini aldı. Emine Polat, Dorlion Yayınevi etiketiyle edebiyat dünyasına kazandırılan bu eserini William Wordsworth’un “Yazmak, kalbin nefes alışverişini kâğıda dökmektir.” sözünden esinlenerek kendisine ve kalbine iyi gelen güzellikleri yapmak amacıyla kaleme almış. Polat, bu eseri ile okurlarına Dicle Nehri kenarında meydana gelen bir uçak kazası sonucu tesadüflerin bir araya getirdiği iki insanın doruklara ulaşan aşk hikâyesini ve türlü imkânsızlıklar altında yaralı bir adam ile hayat mücadelesi veren bir kadının hikâyesini anlatıyor.

Başarılı yazar; “Suskun Yeşil” adlı eseri ile okurlarına zorlukların ve imkânsızlıkların insanlara yeni çareler buldurduğuna, hep bir umutla hayata sıkıca sarılmamız gerektiğine ve aşkın, kimi nerede ve ne zaman bulacağının bilinemeyeceğine dair online slot oyunları mesajlar veriyor. Eser, kitabın ana karakteri olan Aylin’in Yılmaz’a hitap şekliyle aynı adı taşıyor. Eseri için; “Kendinizi kitabın içinde bulmanız, çok kısa zaman alıyor. Kitap; size merak duygunuzu yitirmeden, akıcı bir şekilde okuma olanağı sağlıyor.” yorumunu yapan başarılı yazarın bu nadide eser ile başarıya ulaşması kaçınılmaz.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.