DOLAR 32,3450 0.28%
EURO 35,1360 -0.02%
ALTIN 2.308,911,39
BITCOIN 22837872.1564%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

20:52

YATSIYA KALAN SÜRE

Sura İskenderli’den “Dinle” şarkısına iddialı versiyon
  • Magazin Name
  • Yerel
  • Sura İskenderli’den “Dinle” şarkısına iddialı versiyon

Sura İskenderli’den “Dinle” şarkısına iddialı versiyon

ABONE OL
26 Eylül 2020 05:35
Sura İskenderli’den “Dinle” şarkısına iddialı versiyon
0

BEĞENDİM

ABONE OL

”Bir Daha Yak”, ”Hayalet” gibi şarkılarıyla ortalığı kasıp kavuran ”Sura İskenderli”, geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu ”Dinle” şarkısıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. ”Sura İskenderli” müzikseverleri çok bekletmedi ve ”Dinle” şarkısının yeni versiyonunu sevenlerine sunarak bambaşka bir tarzla şaşırtıcı bir sürpriz yaptı.

Küçük yaşlardan beri tüm şarkılarının söz ve müziklerini kendisi yapan ”Sura İskenderli”nin yeni şarkısı ”Dinle”nin de sözü ve müziği kendisine ait. Şarkının yepyeni versiyonun aranjesini Samir Cabbarov üstlenirken yapımı ise Türkiye’nin en güçlü müzik şirketlerinden WediaCorp Music imzası taşıyor.

Sura İskenderli”; güçlü ve özgün altyapısıyla hazırlanan ”Dinle” şarkısını sosyal medyada;  ‘işte buradayız, karmaşalı şarkım ”Dinle” yeni versiyonla yayında’ notunu düşerek paylaştı. ”Dinle”nin yeni versiyonu için hazırlanan videodaki iddialı görüntüler ve danslar da izleyicisini şaşırttı. Radyolarda ve dijital müzik listelerinde hızlı bir yükselişte olan ”Dinle”nin yeni versiyonu da çok sevilecek.

Türkiye’de örneği olmayan tarzıyla her projesinde adından sıklıkla söz ettiren ”Sura İskenderli” üretmeye ara vermeden kış ayı boyunca da müzikseverlerin karşısına yepyeni projelerle çıkmaya devam edecek.

”Sura İskenderli”nin ”Dinle” şarkısının yeni versiyonu WediaCorp Music etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında!

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.