Şura İskenderli “Taştan Yürek” adlı çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu

Şura İskenderli’nin Türkiye çıkarması!

Şura İskenderli “Taştan Yürek” adlı çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu

Şura İskenderli bugüne kadar yapmış olduğu tüm projelerde büyük bir başarı yakalayarak kısa sürede çalışmalarıyla radyo ve televizyon müzik listelerinde üst sıralarda yer almayı başarmıştı. Projelerini aynı zamanda dijital müzik platformlarında ve sosyal medyada paylaşan Şura İskenderli’nin kendisine ait YouTube hesabından yaptığı paylaşımlarda kısa sürede binlerce kez izlendi.

Şura İskenderli daha önce yapmış olduğu ; Bir Daha Yak, Dinle, Hayalet gibi projelerinde Azerbaycanlı ekibiyle çalışırken yeni şarkısı “Taştan Yürek” için ilk kez tüm ekibini Türkiye’den kurarak büyük bir sürprize imza attı.

Taştan Yürek” adlı şarkının aranjesini ülkemizin değerli aranjörlerinden Özkan Meydan ve Alican Özbuğutu yaparken şarkının prodüktörlüğünü Wedaicorp Music üstlendi. Şarkı bir kadının adam karşısındaki hayal kırıklığı ve kadının kendi hayatına son verdiği üzücü bir aşk hikayesini anlatırken şarkı için çekilen klipte yönetmen koltuğuna Gökhan Palas otururken 20 kişilik bir set ekibi ile çekilen klip izleyicisinden tam not aldı.

Genç sanatçı sosyal medya hesaplarında ‘inanın herkesten çok heyecanlı ve tedirginim’ notuyla paylaştığı fotoğrafıyla yeni şarkı heyecanını samimi bir dille sevenleriyle paylaştı.

Bir yanıt yazın