DOLAR 32,3726 0.16%
EURO 34,9780 -0.3%
ALTIN 2.324,060,21
BITCOIN 22779251.15178%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Sunay Akın sahnesinde sağlık çalışanlarını unutmadı

Sunay Akın sahnesinde sağlık çalışanlarını unutmadı

ABONE OL
19 Temmuz 2020 00:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz akşam Türkiye’de bir ilk olarak Kerki Solfej tarafından düzenlenen arabalı etkinlikler kapsamında Sunay Akın sevenleriyle bir araya geldi.

Tarihi kendine özgü üslubu ve çok farklı bir bakış açısı ile yorumlayan Sunay Akın, İstanbul Açık Hava Gösteri Merkezi – Yenikapı’da kendisini izlemeye gelen misafirlerini büyüleyici bir zaman yolculuğuna çıkardı.

“DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI”

Anlattığı tarihi hikayeler arasında yer alan 3 istiklal madalyası sahibi Vecihi Hürkuş ile ilgili hikaye ise seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. ”Dünya Apollo 1’in uzaya çıkışını alkışlarken, aynı gün Vecihi Hürkuş hayata gözlerini yumdu ve cenazesine sadece üç beş yakını katıldı” diyen Sunay Akın, etkinlik alanındaki duygu yoğunluğunu bambaşka bir boyuta taşıdı…

“SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI”

Gecenin sonunda, ”Kurtuluş savaşından pandemi sürecine kadar hayatını bu milletin sağlığına adayan tüm doktorlarımızı ve sağlıkçılarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum” diyen Sunay Akın, herkesi sağlıkçıları alkışlamaya davet etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.