DOLAR 32,3312 0.24%
EURO 35,0809 -0.14%
ALTIN 2.300,171,01
BITCOIN 22896801.31377%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Sudi Etuz’un Sonbahar Kış 21 koleksiyonunun defilesi Fashion Week Istanbul’da
  • Magazin Name
  • Moda
  • Sudi Etuz’un Sonbahar Kış 21 koleksiyonunun defilesi Fashion Week Istanbul’da

Sudi Etuz’un Sonbahar Kış 21 koleksiyonunun defilesi Fashion Week Istanbul’da

ABONE OL
14 Şubat 2024 17:52
Sudi Etuz’un Sonbahar Kış 21 koleksiyonunun defilesi Fashion Week Istanbul’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şansım Adalı, markası Sudi Etuz’un Sonbahar Kış 21 koleksiyonunun defilesini, dijital olarak gerçekleşen Fashion Week Istanbul kapsamında, 14 Nisan Çarşamba günü saat 14:45’de www.fashionweek.istanbul resmi internet sitesi üzerinden modaseverlerin beğenisine sunacak.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Koleksiyon Asya florasına, Türk mitolojisine ve renkli bir oyun dünyasına digital bir övgü niteliği taşıyor.  Moda distopyası ile Şansım, SK21 Koleksiyonu ile bizi bir “underground arcade” yolculuğuna çıkarıyor.  Zihnimizi siber oyun dünyasına taşırken, renkleriyle bizi dijital gerçekliğe götürüyor.  Sudi Etuz, Asya coğrafyasından bize taşınan tarihi öğeleri Türk kökenli bir katman halinde koleksiyona taşıyor. Yer altı oyunlarından, Japonya’nın simgesi Sakuralara (kiraz çiçeği), Aikido hareketlerinden evreni temsil eden ejderhalara kadar Asya desenleri  Türk mitolojisi ile harmanlanarak koleksiyonda hayat buluyor.

Sudi Etuz, Türkiye’nin uluslarası moda, tekstil ve tasarım alanında uzun yıllardır yerini koruduğu Fashion Week Istanbul Sonbahar Kış 21 moda haftasına bir moda filmi ile katılım gerçekleştirecek. Çekimleri Eminönü Şark Han’da gerçekleştirilen film,  moda ve tasarım alanında hızla yükselen 3D ve “Cgi” dünyasına, lokal bir tasarımcı markasının ne kadar etkili şekilde entegre olduğunu gösterecek. Moda filmi başarılı sanatçı Koray Birand yönetiminde, Calling Mag sanat yönetimi, Oğuz Erel’in stil danışmanlığı ile hayata geçti. Saç tasarımında No:21, makyajda ise M.A.C imzaları görüldü.

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) organizasyonuyla düzenlenen FWI; T.C. Ticaret Bakanlığı öncülüğünde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) nezdinde kurulmuş olan Türkiye Tanıtım Grubu (TTG),  Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafından desteklenmektedir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.