DOLAR 32,3834 0.18%
EURO 35,0000 -0.26%
ALTIN 2.324,440,23
BITCOIN 2265534-0.82581%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Suç Draması ‘İzler’ İkinci Sezonuyla BBC First Ekranlarında

Suç Draması ‘İzler’ İkinci Sezonuyla BBC First Ekranlarında

ABONE OL
20 Mart 2022 17:19
Suç Draması ‘İzler’ İkinci Sezonuyla BBC First Ekranlarında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Büyük ilgi gören BBC suç draması İzler’in ikinci sezonunda İskoç Adli Bilimler ve Anatomi Enstitüsü’ndeki üç harika kadın, Dundee’deki korkunç patlamaların perde arkasını araştırmak için görevlendiriliyor. Yaşanan patlamaların izlerini titizlikle takip eden bu idealist kadınlar, bir sonraki patlamadan önce bombacıyı tespit etmek için kararlılık ve azimle çalışarak, diken üstündeki Dundee şehrinin yükünü omuzlarına alıyor. Yaşanan her patlama ardında kalan izler, çözmeleri gereken vaka için üzerlerindeki baskıyı artırırken ekran başındaki izleyiciler için de tansiyonu artırıyor.

İlk sezonuyla beğeni toplayan İzler’in ikinci sezon kadrosunda Profesör Sarah Gordon rolüyle Breaking Bad’den Laura Fraser, Profesör Kathy Torrence rolüyle Continuum’dan Jennifer Spence ve Emma Hedges rolüyle Three Girls’ten BAFTA ödüllü Molly Windsor yer alıyor. İlk sezonda Emma’nın sevgilisi Daniel McAfee’yi canlandıran Martin Compston yeni sezonda da izleyicilerle birlikte olacak.

BBC First’ten suç ve gerilim sevenlerin kaçırmaması gereken bir yapım daha

BBC First ekranlarına gelecek olan bir diğer suç yapımı olan Rahibe Boniface’ın Gizemleri (Sister Boniface Mysteries) ise 1960’ların kırsal İngiltere’sinde geçiyor. On iki bölümlük bu keyifli suç dizisinde, polis zorlu vakaları çözmek için Rahibe Boniface’in yardımını alıyor. Kimya doktorası olan Rahibe Boniface’in araştırmacı ve meraklı tavrı, tanık olduğu suçların onu alt etmesine asla izin vermiyor. Şeytanın ayrıntıda gizli olduğunu bilen ve buna göre iz süren bu zeki kadının maceraları, 16 Nisan Cuma günü 21:00’da ekranlarda olacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.