Sıla “Meşk”le geldi

Sıla “Meşk” adlı EP’si ile dinleyicilerinin kalbine dokunmaya şimdiden başladı.

Sıla yaz aylarına damga varacak olan üç şarkısının yer aldığı EP’si “Meşk” ile dinleycileri ile buluştu. Ünlü sanatçı “Karanfil”, “Haytalar Dükkanı” ve “Zeybek” adlı şarkılarının bulunduğu “Meşk” adlı EP’si ile dinleyicilerinin kalbine dokunmaya şimdiden başladı.

“Meşk” adlı EP’nin çıkış şarkısı olarak söz ve müziğini Umut Yaşar Sarıkaya, Efe Bahadır ve Sıla Gençoğlu’na, aranjesinin de Gürsel Çelik’e ait olan “Karanfil” adlı şarkı seçildi. Sıla, Sezen Aksu ve İlker Bayraktar imzalı “Zeybek” ve yine Sıla’nın Efe Bahadır ile ortak çalışması olan “Haytalar Dükkanı” duygusal şarkılar olarak ön plana çıkıyor.

Sıla “Karanfil” adlı şarkısının klip çekimleri için Muğla’nın Bafa Gölü’nü seçti. “Karanfil” adlı şarkının klip yönetmenliğini Bedran Güzel yaparken, görüntü yönetmenliğini de Veli Kuzu üstlendi.  Klip çekimlerinin stil danışmanlığını Hande Kızıl yaparken, Sıla klibinde yıllardır kendisine eşlik eden orkestrasını da kullandı.

Sıla’nın “Acı”dan sonra ikinci EP’si olan “Meşk” Sony Music etiketi ile 26 Temmuz Cuma günü tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın