Şık Giyimin Şifreleri: Erkek Mont, Kazak ve Gömlek Nasıl Kombinlenir?

Erkek giyimde, kaliteli ürün tercihi yaparken aynı zamanda giyim tarzına uygunluğa dikkat etmek gerekiyor.

Şık Giyimin Şifreleri: Erkek Mont, Kazak ve Gömlek Nasıl Kombinlenir?

Günlük giyim, iş giyimi ya da özel günlerde iddialı bir görünüm yakalamak istiyorsanız harika kombinlere imza atmak şart! Erkeklerde, gardırobun en önemli parçaları arasında mont, kazak ve gömlek geliyor. Peki kombin yaparken, bu parçalarda nasıl seçimler yapmalı ve nelere dikkat etmeli? Bilinmesi gerekenlere bakalım.

Erkek Montlar Nasıl Kombinlenir?

Sonbahar ve kış aylarının popüler parçası montlar, bir dış giyim ürünü olması nedeniyle kombinlerde ağırlığa sahip. Stil sahibi bir görünüm elde etmenin yollarından biri, iyi bir mont seçimi yapmaktır. Modellerin geniş olması, kombinlerde erkeklerin elini güçlendiriyor. Mevsimlik mont ve şişme mont modelleri, geçiş mevsimlerinde ilgi görüyor. Kapitone mont ve termal montlar da, dört mevsim popüler giyim ürünlerindendir. Erkek mont kombinlerinde pantolon seçimi önemli faktördür. Renk tarafında avantaj elde etmek isteyenler siyah mont seçimi yapıyor. Böylece jean kot pantolon ve diğer parçalarla iyi bir uyum yakalamak mümkün oluyor. Montun kumaşı, tasarımı ile birlikte göz alıcı kombinler oluşturmak oldukça kolay oluyor. Mont ile bot kombinlemek, pantolon ve diğer öğelerle uyum yaratmak zor değil.

Erkek Kazak Nasıl Kombinlenir?

Triko kazak modelleri, bahar aylarının vazgeçilmez parçası. Günlük casual giyimin ayrılmaz öğesi olan erkek kazak modellerinde kombin oluşturmak oldukça keyifli. Kazakların çok farklı renkler içermesi, ayrıca yaka tipi ve diğer özelliklerinin değişken olması bu modelleri her tarza uygun hale getirdi. Erkek kazak kombinlerinde, hemen tüm parçalarla uyum arıyorsanız temel renkler tercih edin. Beyaz, lacivert ve siyah erkek kazak modelleri pantolon, gömlek ve diğer giyim ürünleriyle iyi bir birliktelik sunuyor. Giyim tarzınızı ön plana çıkarmak ve enerjisi yüksek bir görünüm elde etmek isterseniz, kot pantolon kazak kombinlerinde renk olarak yeşil ve bordo gibi göz alıcı renkleri de seçebilirsiniz. Yaka tipine göre, v yaka erkek kazak tercih ederseniz, gömlekle birlikte iyi bir uyum yaratabilirsiniz. Bu noktada gömlek ve kazağın rengi de önem taşıyor.

Erkek Gömlek Nasıl Kombinlenir?

Erkek gömlek modelleri, erkek gardırobunda zamansız bir parça. Hem spor hem klasik çizgiye hitap eden erkek gömlek modellerinde birçok farklı alternatif var. Ancak spor tarzla, klasik stili bir araya getiren oduncu gömlek modelleri son yıllarda popüler oldu. Oduncu gömlek nedir derseniz, kareli formdaki ve kalın kumaş yapısına sahip gömlekler yanıtı verilebilir. Oduncu gömleklerle kombin oluşturmak istiyorsanız öncelikle, pantolon seçimi önemli. Pantolonun klasik veya desenli olmasına göre, erkek oduncu gömlek modelleriyle iyi uyum söz konusu oluyor. Oduncu gömleklerin rengi siyah ve beyaz olursa, kombinlerde eliniz geniş olabilir. Ancak lacivert, füme veya diğer renk gruplarında renge uygun seçim yapmak avantaj sağlayabilir.

Erkek mont, kazak ve oduncu gömlek seçiminde Türkiye’nin önde gelen erkek giyim markası Kiğılı’yı tercih edebilirsiniz. Kiğılı online satış mağazasında, birbirinden şık modeller internete özel indirimlerle sizi bekliyor.

 

Bir yanıt yazın