Sibel Turnagöl ” Sevgililer Gününde” öğrencilere destek oldu

Sibel Turnagöl ” Sevgililer Gününde” öğrencilere destek oldu

Sibel Turnagöl, on iki yıllık eşi Mehmet Çelik’e 14 Şubat “Sevgililer Günü” hediyesi olarak tebrik kartı yollayarak öğrencilere destek verdi. Turnagöl, bu jestiyle ilgili olarak “Bundan daha güzel ve anlamlı bir Sevgililer Günü hediyesi daha olamaz” dedi.

21.Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı (YEKÜV), Sevgililer Günü için anlamlı bir hediye alternatifi sunuyor. Vakfın web sitesinde yer alan “Bağışlar” bölümünde bulunan “Özel Gün Kartları” seçeneği, Sevgililer Günü için hazırlanan tebrik kartlarını kişiye özel hale getirerek farklı ve anlamlı bir hediyeye dönüştürüyor. Sevgililer Günü kartları için yapılan bağışlar, vakfın karşılıksız burs verdiği öğrencilere harcanıyor ve bu şekilde eğitime katkı sağlanıyor.

Sibel Turnagöl de bu anlamlı günde eşi Mehmet Çelik adına YEKÜV Vakfı’nın hazırladığı tebrik kartlarından birini seçerek öğrencilere destek verdi. Turnagöl, bu yolla Sevgililer Günü’nü kutlayarak öğrencilere yardım etmenin önemine vurgu yaptı. Her yıl eşine özenle seçtiği hediyelerle onu şaşırtan Turnagöl, bu kez farklı bir yaklaşım benimseyerek eşinin adına YEKÜV’e bağışta bulundu. Turnagöl, bu jestin daha anlamlı ve güzel bir hediye olacağına inandığını ifade ederek, herkesi sevdiklerine bu tür anlamlı hediyeleri vermeye davet etti.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın