Show TV.’de canlı yayında ters ilişki sorusu

Türk televizyonları bunu da gördü!

Show Tv. ekranlarında hafta içi canlı olarak yayınlanan Zahide Yetiş’le adlı kadınlara yönelik programda hemoroid konusu masaya yatırıldı.

Zahide yetiş programına konuk aldığı Dr. Feridun Kunak’a “ Hocam size bir şey soracağım ama bunu size nasıl soracağım” diyerek kısa bir süre düşünmeye başlayınca Dr, Feridun Kunak ünlü sunucuya “Burada hepimiz kardeşiz, kardeş kardeş konuşuyoruz” diyerek soruyu sormasını istedi.

Feridun Kunak’ın sözleri üzerine Zahide Yetiş “ Şimdi utanma sıkılma yok, çünkü şimdi size soracağım bu soruyu bana yüzlerce kez izleyicilerim bana sordu. Bende onların sesi olmak için size soracağım. Hocam bazı erkekler eşlerinden farklı şeyler istiyorlar. Bazı hanımlarımız buna hayır diyemiyor. Anladınız mı yani? Oradan olur mu?” diyerek sordu.

Zahide Yetiş’in bu sorusuna Feridun Kunak “ Kesinlikle yapılmaması gereken bir şeyden bahsediyorsunuz. İslami açıdan büyük günah ve sağlık açısından tehlikelidir. Zorlama sonucu zarları Hoş geldin Bonusu Veren Siteler yırtrasanız sifinkleri bozarsınız ve sonrasında gaz tutamazsınız. Bunu yapmayı aklınıza dahi getirmeyin” diyerek cevapladı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın