Sharon Stone’dan çıplak pozlar

Temel İçgüdü filminin yıldızı Sharon Stone cesur pozlarıyla yıllara meydan okuyor...

Sharon Stone’dan çıplak pozlar

Temel İçgüdü filminde oynadığı cesur sahnelerle dünya sinemasına adını yazdırmayı başaran Sharon Stone 60 yaşına gelmesine rağmen seksi pozlar vermeye devam ediyor.

1990 yılında Playboy dergisine verdiği çıplak pozlarla şöhret yolunda ilk ciddi adımlarını atan Stone daha sonra 1992 yılında Micheal Douglas ile birlikte başrolünü paylaştığı “Basic İnstinct” Temel İçgüdü filminde canlandırdığı Catherine Trammel karakteri ile tüm dünyanın konuştuğu bir isim haline geldi.

Bu filmin ardından 14 yıl sonra “Basic İnstinct 2” Temel İçgüdü 2 ile filmin serisine devam eden Sharon Stone’a bu filmde başrollerde Stan Collymore eşlik ederken ilk film kadar ses getirmedi.

Kariyeri boyunca bir çok filmde oynayan Sharon Stone Temel İçgüdü ile yakaladığı başarıyı asla yakalayamazken katıldığı davetlerde giydiği cesur kıyafetlerle gündemde kalmayı başardı.

Özellikle her yaş gününde dünyanın seçkin dergileri için özel pozlar veren Sharon Stone 57 yaş gününde verdiği çıplak pozlarla uzun süre gündemde kaldı.

Bugün yaşı 60 olmasına rağmen Sharon Stone fiziği ile adeta 20 yaşlarındaki birçok kadına taş çıkartmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda kendisine ait evinin tadilat işlerini yapan bir inşaat ustası ile hayatını birleştiren Sharon Stone o günden bu yana sessizliğini korumaya devam ediyor.

Sinema filmlerinin haricinde televizyon dizilerinde de rol alan Sharon Stone’un oynadığı dizilerin ilgi görmemesi sonucu erken final yapması seksi yıldızın televizyon dizilerine soğuk bakmasına neden olduğu iddia edildi.

Bugün halen Sharon Stone Temel İçgüdü filmindeki o unutulmaz kare ile anılmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın