Sevgi Keleş başarısını aldığı ödülle taçlandırdı

Sevgi Keleş başarısını aldığı ödülle taçlandırdı

Hizmet Organizasyon ev sahipliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen 1.Türkiye Kristal Ödülleri 2023 muhteşem ve görkemli bir gece ile sahiplerini buldu.

Türkiye Kristal Ödülleri Organizatörleri Şeyhmus Güler ve Ferit Evgi ev sahipliğinde Türkiyen’in en prestijli isimleri ödülle taçlandırıldı. Crowne Plaza İstanbul Harbiye otelde gerçekleşen 1.Türkiye Kristal Ödülleri’nde sanat ,medya ,spor ve iş dünyasının en prestijli isimleri katılımıyla herkesten tam not aldı.

1.Türkiye Kristal Ödülleri’nde Yılın En Başarılı Danışmanlık Firması başarılı çalışmalarından dolayı Sevgi Keleş’in oldu.

Kişisel gelişim dersleri eğitmeni olarak tanınan Sevgi Keleş eğitmenliğinin yanı sıra yazar, aile danışmanı olarak da tanınmaktadır. Mesleki olarak etik ve pozitif yönüyle bilinen Keleş Ankara’da yaşamaktadır. Uzun yıllardır Tolga Keleş’le mutlu bir evlilik süren Keleş iş hayatındaki başarısının en büyük destekçisinin eşi olduğunu sıklıkla dile getirmektedir. Bununla birlikte gerek eğitici gerek sosyal çalışmacı olarak gönüllü çokça programda bulunmuştur. Halen yurtiçi ve yurtdışı seminerleri düzenlemektedir. Her sene olduğu gibi 2023 yılında da adından övgü ile bahsettirmiştir. Halen ulusal basında yer alan gazete ve dergilerde köşe yazarı olarak görev alan Keleş 2024 yılının ilk aylarında 4. Kitabının müjdesini vererek sevenlerini heyecanlandırmıştır.

Kişisel gelişim ve pozitif yaşam çalışmaları ile alakalı herkesin çok seçici olması gerektiğini ve ruh, zihin ve beden ile ilgili tüm hastalık tedavisi için sağlık kuruluşlarından işin uzmanından destek alınmasını önerdi. Ruhsal açıdan suiistimal edilmemek ya da manevi bir alanda istismar edilmemek için dikkatli ve seçici olunması gerektiğini sözlerine ekledi. Kişisel gelişim tedavi tanı ya da terapi değildir. Kişileri yönlendirmez. Kişilere şifacılık ya da pozitif yaşam adı atında dini duyguları kullanmaz. Kişisel gelişim bireysel yaşantınızdaki güzelliklerin daha iyi sürmesi ve artması için sizi geliştiren var olan potansiyeli ortaya çıkaran bir alandır. Geçtiğimiz aylarda yılın enlerinin seçildiği bir törende eğitmen kimliği ile bulunan Sevgi Keleş “gelecek günlerin ülkemize ve tüm dünyaya huzur, mutluluk sağlık, başarı ve barış getirmesini diliyorum” diyerek konuşmasını tamamlamıştır.

Bir yanıt yazın