Sete çıkan Gain’in iddialı Mahsun J dizisi seyircisiyle buluşmak için gün saymaya başladı

Sete çıkan Gain’in iddialı Mahsun J dizisi seyircisiyle buluşmak için gün saymaya başladı

Raif Akyüz’ün haberine göre büyük bir merakla beklenen Şahsiyet dizisini 13 Kasım’da seyircisiyle buluşturan GAİN bu sezonun iddialı dizilerinden biri olan “Mahsun J” dizisi için start verdi.

 

BKM Mutfak tarafından hazırlanan 8 bölümlük Mahsun J dizisinin başrollerinde ünlü YouTuber “Röportaj Adam” Mahsun Karaca ile Eda Akalın’ın başrollerini paylaşıyor.

 

Dizinin yönetmenliğini “Gibi” dizisinin ilk 2 sezonunu yöneten Ömer Sinir üstlenirken senaryosunu da Öğünç Ersöz kaleme aldı.

 

Mahsun J dizisi Mahsun ve arkadaşı Leyla’nı sıra dışı ve mizah dolu hikayesini anlatırken dizide diğer rol alan sanatçılar ve karakterler açıklandı.

 

Buna göre dün sete çıkan “Mahsun J” dizisinde Mahsun Karaca “Mahsun”, Eda Akalın “Leyla” Yosi Mizrahi (Ateş), Ayça Damgacı “Sultan”, Sinan Bengier “Hüseyin”, Engin Yüksel “Davut”, Ebru Karanfilci “Nergis”, Buket Dereoğlu “Ahsen”, Fikret Urucu “Rambo”, Billur Melis Koç “Hilal”, Ayşegül Cengiz “Zerrin”, Numan Çakır “Soner”, Sevinç Erol “Şebnem”, Mehtap Özdemir “Deniz”, Tuğçe Yolcu “Bahar” ve Ömer Özdemir “Burak” rollerine hayat veriyor

Raif Akyüz / Magazinname.com

Instagram: @raifakyuzoffical

Bir yanıt yazın