Sermest “Sen söyle kadın” adlı yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

Sermest “Sen söyle kadın” adlı yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

2016 yılı sonunda İzmir’de tanışan Koray Can Köçkar ve Burak Arslan, Sermest’in bugünkü temellerini attı. Günümüze dek onlarca müzisyenle sahneyi paylaşan ikili, sözü ve müziği kendilerine ait olan şarkılarını yayınlamaya başlayarak Eylül 2020’de ilk teklilerini dinleyicilerle buluşturdu. 4 Ağustos Cuma günü çıkan yeni teklileri “Sen Söyle Kadın”, dijital platformlarda yayında olan 14. parçaları oldu.

Yeni teklimiz: “Sen Söyle Kadın”

Yeni teklimiz; çiçeği burnunda bir çifti ele alıyor. Aşk ve mutlulukla dolu bir ilişki. Her günü keyifle, her anı heyecanla geçen bir birliktelik. Onun için her şeyi yapabilecek bir adam. Çok seven bir kadın. Öylesine çok seven bir kadın ki… Neyse boş verin; kısacası tutkuyla başlayan bir aşkın ihanetle son buluşunu dinleyeceksiniz.

“Sen Söyle Kadın”, 4 Ağustos Cuma 00:00’da tüm dijital platformlarda Boomers Records etiketiyle yayınlandı. Söz, müzik ve aranje şarkıların tümünde olduğu gibi yine gruba ait. Mix ve mastering’de Cüneyt Aykulteli ile çalıştık. Şarkının kapak tasarımını Lale Kartal, çekimlerini ise Aybars Sürmeli üstlendi.

Bir yanıt yazın