Serkan Aydın’da bir çok ünlü gibi tatil beldesi olarak Bodrum’u seçti

Ya İstiklal, Ya Ölüm adlı dizinin başarılı oyuncusu Serkan Aydın yeni sezon öncesi Bodrum'da tatil yaparken görüntülendi.

TRT 1 ekranlarında bu sezon yayınlanan ve reyting rekorları kıran “Ya İstiklal Ya Ölüm” adlı dönem dizisinde “Hamdi” karakterini başarıyla canlandıran tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Serkan Aydın yeni sezon öncesi Bodrum’da tatil yaparken görüntülendi.

Başarılı oyuncu Serkan Aydın yeni sezonda başlayacak bir dizi öncesi hem dinlenmek hem moral depolamak için kendisini Bodrum’un mavi sularına bırakırken özel bir yatın pruvasında doyasıya güneşlendi.

Serkan Aydın yaptığı kısa açıklamada “Pandemi dönemi sonrası yeni sezon öncesi bir çok sanatçı dostum gibi ruhen ve bedenen bir dinlenmeye ihtiyaç duydum. “Ya İstiklal, Ya Ölüm” adlı dizi sonrası bir çok eleştirmenden olumlu yorumlar almam beni çok mutlu etti. Yeni sezonda başlayacak olan bir dizi filmin çalışmalarına başlamadan önce güzel bir tatilin bana iyi geleceğini düşünerek Bodrum’da kısa bir tatil geçirdim” dedi.

Serkan Aydın ayrıca tatilde sosyal mesafe kurallarına uyduğunu ve bu konuda çevresini de yönlendirdiğini sözlerine ekledi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın