Serenay Sarıkaya’nın Ödülünü Afra Saraçoğlu Hak Ediyordu!

Magazin dünyasının duayenlerinden Bilal Özcan, geçtiğimiz günlerde GQ Creativity Awards 2024 ödülünü alan Serenay Sarıkaya’nın hayranlarını kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Serenay Sarıkaya’nın Ödülünü Afra Saraçoğlu Hak Ediyordu!

 

‘Bilal Özcan TV’ Youtube kanalında açıklamalarda bulunan duayen magazinci, Afra Saraçoğlu’nun ödülü Serenay Sarıkaya’dan daha fazla hak ettiğini söyledi.

‘Ünlüler dünyasında menajerler çok önemli, kulisler çok önemli’ diyen Bilal Özcan, GQ Dergisi’nin Yaratıcılık Ödülü’nü kazanan Serenay Sarıkaya’nın, Afra Saraçoğlu kadar etkili olmadığına dair açıklamlarda bulundu.

**Yalı Çapkını 150 Ülkeye İhraç Ediliyor**

Afra Saraçoğlu’nun olmayan bir diziyi 15 reytingler’e taşıyıp bütün dünyaya tanıttığını, dizinin şu an yaklaşık 150 ülkeye satılmış olduğunu belirten Bilal Özcan, Yalı Çapkını dizisiyle yakaladığı başarıyı, Serenay Sarıkaya’nın sektördeki benzer işleriyle kıyasladı. ‘Serenay Sarıkaya’nın Kıvanç Tatlıtuğ’la en son oynadığı dizi 2,5 reyting yaptı’ diyen Özcan, dizinin reyting sıralamasında da 10.’cu olduğunu söylerken, Serenay Sarıkaya’nın Netflix gibi dijital platformlara çektiği dizilerin de tutmadığından bahsetti.

**Serenay Sarıkaya’nun Menajeri Etkili**

Serenay Sarıkaya’nın menajeri Ayşe Barım hakkında da açıklamalarda bulunan Bilal Özcan, Hande Erçel’in de menajerliğini yapan Barım’ın çok güçlü, çok başarılı ve sektörde çok etkili olduğunu; tüm televizyon patronları ve müdürleriyle ilişkilerinin iyi olduğunu ve oyuncusunu diğer isimlere kıyasla daha iyi parlattığını sözlerine ekledi. Serenay Sarıkaya’nın başarısında menajerinin de etkisi olduğunu dile getiren Özcan, Afra Saraçoğlu’nun onu öne çıkaracak, motive edecek ve ona nefes aldıracak etkinliklerde yer alması gerektiğini dile getirdi.

Afra Saraçoğlu’nun aldığı en son ödülün bir instagram sayfasının verdiği ödül olduğunu hatırlatan Özcan, orada eski sevgilisiyle aynı masada denk gelmesi dışında manşetlere taşınmadığı konusunda eleştirilerde bulundu. Bunun yanında Serenay Sarıkaya’nın Güney Kore’deki dünyaca ünlü mücevher firmasının Türkiye’deki yüzü olarak orada boy göstermesi, oradan New York’a geçerek başka bir ödül töreninde yer alması ve her daim saçıyla, makyajıyla, ruj tercihleriyle; magazin dünyasının ve sosyal medyanın ilgisini her daim çekmeyi başardığını dile getirdi.

Benzer şekilde Ayşe Barım’ın menajerliğini yaptığı Hande Erçel’in de birçok uluslararası davette boy gösterdiğinden bahseden Özcan, buna rağmen Afra Saraçoğlu’nun ekibinin, ünlü ismin hakkını yeterince veremediği konusunda eleştirilerde bulunarak, ünlü isme de artık böyle ödüllerin yakıştığını dile getirdi.

**Serenay Sarıkaya Hangi Ödülü Aldı? GQ Creativity Awards Nedir?**

GQ Yaratıcılık Ödülleri, moda, sanat, kültür ve daha birçok alanda yenilikçi ve yaratıcı çalışmaları öne çıkaran, cesur ve özgün kişileri ve projeleri kutlayan prestijli bir etkinlik.

GQ, yaratıcılığı ve ilham verici başarıları destekleyen bir marka olarak, her yıl bu ödülleri vererek, sektördeki öncülerin ve gelecek vaat eden yeteneklerin tanınırlığının artmasını sağlıyor.

**Serenay Sarıkaya Neden GQ Creativity Awards Ödülünü Aldı?**

**Aktris Olarak İlham Veren Yeteneği:** Serenay Sarıkaya, yurtdışında en çok izlenen yapımlarda rol alarak ilham veren bir yeteneğe sahip olduğunu kanıtladı ve oyunculuk kariyeri boyunca sayısız ödül kazandı.

**Modada İkonik İsim:** Moda dünyasında farkındalık yaratan duruşuyla Türk ve uluslararası markaların ikonik ismi oldu.

**Alice Müzikali’nde Başrol:** 100 oyunluk başrolüyle Alice Müzikali’nde içindeki sesi özgür bıraktı ve tiyatro sahnelerine taşıdı.

Siz de ünlü isimlerin kullandığı makyaj ürünleri, favori ruj markaları ve güzellik sırları hakkında daha çok bilgi almak isterseniz ruj.net ’i takip edin!

 

Bir yanıt yazın