DOLAR 32,4106 0.23%
EURO 35,6808 0.55%
ALTIN 2.325,120,27
BITCOIN 22991562.69634%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Seran Bilgi “Biz Bize” şarkısıyla yaz aylarına damga vuracak!

Seran Bilgi “Biz Bize” şarkısıyla yaz aylarına damga vuracak!

ABONE OL
11 Haziran 2022 01:44
Seran Bilgi “Biz Bize” şarkısıyla yaz aylarına damga vuracak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Baş mühendis olarak çalışırken işinden ayrılarak müzik kariyerine ciddi bir start veren Seran Bilgi 5 Eylül 2021 tarihinde “İçinde Sen de Varsın” adlı albümü ile müzikseverlerle buluşmuştu. Bu çalışması ile müzik dünyasına bir anlamda rüştünü ispat eden Seran Bilgi bu kez de “Biz Bize” adlı çalışmasını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

 

Daha çocuk yaşlarından itibaren müzikle iç içe olan Seran Bilgi aldığı piyano ve gitar dersleri sonrası ailesinin yönlendirmesi sonucu eğitim hayatını ön planda tuttu. Üniversite yıllarında da müzikten uzak duramayan Seran Bilgi aynı anda özel şan dersleri aldı.

 

Seran Bilgi yaz aylarına damga vuracak olan yeni teklisi “Biz Bize”de, “hadi gel boğaza inelim, dertler değiş tokuş” diyerek, yazın uyanan enerjisiyle sıcacık bir çağrı yapıyor. Seran Bilgi’nin bu şarkısında söz ve müzik Zeki Güner’e ait olurken şarkının ilk yayınlanan bu ana versiyonundaki enerjik, samimi ve Ege kıyılarına selam yollayan, dinamik pop düzenlemesi Erim Arkman tarafından yapıldı.

 

Seran Bilgi “Biz Bize” adlı şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna Hürdoğan Güvendiren otururken ve görüntü yönetmenliğini de  Yiğit İlke Yücesan’ın yaparken klip Kınalıada’da çekildi.

Bir sinema filminden parçalar şeklinde kurgulanan klipte Seran Bilgi’yi bir restoran sahibi olarak dostlarını neşeli bir sofrada ağırlarken izliyoruz. “Biz Bize” Garaj Müzik etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Kamil Hızer / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.