Semiha Yankı’dan Gökhan Özoğuz’a veryansın!

Semiha Yankı’dan Gökhan Özoğuz’a veryansın!

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Cem Özer ile evliliğinden olan oğlu Osman Nejat ile Athena konserine gitmiş ve konser sonrasında oğlunu Athena grubu ile tanıştırmak için kuliste ziyaretlerine gitmişti.

 

Kuliste Nurgül Yeşilçay ve oğlu Osman Nejat büyük bir hayal kırıklığı yaşamışlar ve Yeşilçay yaşadığı süreci sosyal medya hesabından “ “Bir genç Gökhan’la tanışmak istiyor. Çünkü seviyor Athena’yı… Kulise gidiyoruz tebrik için… Ay Gökhan’da bir afra tafra… Gökhan ne kadar tatsızsa Hakan o kadar tatlıydı. Neyse sakın hayallerinizi yıkmayın. Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin. Uyarayım dedim.” notu ile takipçileriyle paylaşmıştı

 

Pazartesi günü TV8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2 sayfa adlı programa konuk olarak katılan Semiha Yankı’da konunun burada açılması üzerine Nurgül Yeşilçay’a destek vererek kendi başından geçen olayı “Athena Gökhan ile Hakan’ın olduğu kulise girdim. Ayaklarını uzatmış. Bana dönüp ‘Naber’ dedi? ‘Gökhancığım ayağını indirseydin’ deyince bana ‘Aa çok yorgunum uğraşamam’ dedi. Karşındaki kadın mı, büyüğün mü… Hiç umursamıyor… Çirkin! Çok çirkin… Küçüğün de olsa bir kadın giriyor içeriye… Büyük dağları ben yarattım havalarında. Senin o geçtiğin yollardan biz çok önce geçtik. Bu hareketler Gökhan gibi çocuğa yakışmıyor. Kadınlara aldırış etmeme durumu var” ifadelerini kullandı.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın