Semih Bilgiç şıklığı müzikle birleştirdi

Semih Bilgiç’in “Son" adlı çalışması müzikseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı...

Semih Bilgiç şıklığı müzikle birleştirdi

Müzik dünyasına yaptığı iki başarılı cover çalışmasıyla adım atan Semih Bilgiç, yeni şarkısı *“Son”*u, göz alıcı klibiyle birlikte müzikseverlerin beğenisine sundu. Uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı bu şarkıyı yaz sonunda paylaşan Bilgiç, müzik kariyerinde yeni bir dönemi başlattı.

Klipte, modadaki yetkinliğini de gözler önüne seren Semih Bilgiç, dünya markalarının öne çıkan tasarımlarını kullanarak hem şık hem de estetik bir görsel şölen sundu. Müzikle modayı bir araya getiren sanatçı, bu özel projede Alpay Aydın prodüktörlüğünde çalıştı.

Müzikteki üretimine hız kesmeden devam edeceğini belirten Bilgiç, sahne şovları için de hazırlıklara başladığını söyledi. Ayrıca, yakın zamanda Yunanistan’a yerleşmeye hazırlanan sanatçı, Yunan müziğiyle ilgili projeler de yapabileceğini dile getirerek müzik kariyerinde uluslararası bir boyut kazandırmayı hedeflediğini belirtti.

Semih Bilgiç’in “Son”u, müzikseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve sanatçının gelecek projelerine dair heyecanı artırdı.

Bir yanıt yazın