Selda Bağcan şarkıları liste başı

Selda Bağcan'ın şarkılarından hayatının albümünü yapmış...

Eğlence dünyasının vazgeçilmez isimlerinden biri olan Cenk Eren, Ferdi Özbeğen ve Tanju Okan şarkılarını seslendirdiği “Repertuvar” projeleri serisindeki başarısını bu kez ‘Selda Bağcan Şarkıları’nda gösterdi. Selda Bağcan’ın hem yapımcılığını hem prodüktörlüğünü üstlendiği ‘Cenk Eren Repertuvar Selda Bağcan Şarkıları’ albümü çok kısa bir süre içinde dijital platformlarda en çok indirilen şarkılar listesinde ilk sıraya yükseldi.

Cenk Eren, aylar süren bir çalışma sonrasında Selda Bağcan’ın tarihimizde iz bırakmış olduğu şarkıları büyük bir özenle seçerek oluşturduğu ve yaklaşık bir yıl boyu süren stüdyo çalışmaları sonucunda geçtiğimiz hafta müzikseverlerle buluşturduğu ‘Cenk Eren Repertuvar Selda Bağcan Şarkıları’ kısa bir süre içerisinde bir çok müzik otoritesi tarafından yılın en iyi albümlerinden biri olarak gösterildi. Albümün ilk konseri için hazırlıklarını tamamlayan Cenk Eren yeni yılın ilk günlerinde özel bir repertuvar ile sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Eren “ Bu albüm için günlerce stüdyoda sabahladım. Hayatımın albümünü yaptım” dedi.

10 Ocak günü Bostancı gösteri merkezinde ‘Cenk Eren Repertuvar Selda Bağcan Şarkıları’ nı vereceği konserinde seslendirecek.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın