Şeffaf Diş Teli Fiyatları ve Metal Diş Teli Farkları!.

Şeffaf Diş Teli Fiyatları ve Metal Diş Teli Farkları!.

Ağız sağlığı sektöründe en çok kullanılan tedavi seçeneklerinden olan diş telleri, farklı pek çok türü ile bugün kişilerin diş sağlığını olması gereken şekle getirme konusunda en büyük destekçilerden birisi haline gelmektedir. Hem diş hem de çenede meydana gelen ortodontik sorunlarda kesin çözüm için tavsiye edilebilecek olan diş telleri, son derece uygun diş teli fiyatları ile her bütçeye hitap edebilen tedavi seçenekleri olarak da tanımlanabilmektedir. Peki, günümüzde en çok kullanılan diş teli çeşitleri nelerdir ve fiyatları ne kadar? İşte merak edenler için en güncel diş teli fiyatları ve diş teli çeşitleri!

Şeffaf Diş Teli Fiyatları

Günümüzde sağlık merkezlerinde ve polikliniklerde uygulanan diş teli ile tedavi fiyatlarının farklı faktörlere göre değişkenlik gösterdiği söylenebilmektedir. Buna göre diş teli fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak bu fiyatlandırmaların toplam tedavi sürecine, kullanılacak olan malzemelerin kalitesi ve türüne, hastaların yaşlarına ve dişlerdeki sorunun büyüklüğüne göre farklılaşabildiği dile getirilebilmektedir.

Diş Teli Çeşitleri Nelerdir?

Farklı fiyatlandırmalar üzerinden hastalara sağlanan modern teknoloji ürünü diş telleri içerisinde özellikle popüler olan bazı türlerin bulunduğu bilinmektedir. Bu bağlamda en çok tercih edilen diş teli çeşitleri nelerdir diye merak edenlere birkaç diş teli türünden örneklendirme yapılabilir:

-Metal Diş Telleri

En ekonomik diş teli türü olan metal diş telleri, klasik ortodonti tedavilerinde kullanılmaktadır. Tedavi sürecinin rahatlıkla gözlemlenebildiği bu diş teli türünden hızlı bir şekilde sonuç da alınabilmektedir.

-Şeffaf Diş Telleri

Dişleri ile ilgili problemi olan ancak estetik kaygılar taşıyan hastaların tercih ettiği diş teli çeşitleri içerisinde yer alan şeffaf diş teli fiyatları, metal diş tellerine nazaran daha yüksek fiyatlandırmalar üzerinden hastalara sunulmaktadır. Saydam ve küçük braketler ile zor fark edilebilir bir yapıya sahip olan şeffaf diş telleri zarif duruşları sebebiyle de pek çok hastanın beğenisini kazanmaktadır.

Bir yanıt yazın