DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881.73934%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Şebnem Ferah’tan 4000 kişiye muhteşem konser

ABONE OL
22 Kasım 2022 10:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şebnem Ferah verdiği bir dizi konserden sonra 2020 yılının ilk en büyük konserine Bostancı Gösteri Merkezi’nde 4000 kişiye verdiği muhteşem konserle kendisini izlemeye gelen hayranlarına ve müzikseverlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

İlk çıkardığı “Kadın” adlı albümünden itibaren bir çok unutulmayacak şarkıya imza atan Şebnem Ferah farklı tarzı ve sahnesi ile kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

Ünlü sanatçı Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserinde unutulmaz parçalarından Çakıl Taşları, Başka Bir yol Var, Küllerinden ve Koridor şarkılarını hayranları ile birlikte söyledi. Konserinde kendisini izlemeye gelen müzikseverlere ve hayranlara “Buraya beni dinlemeye geldiğiniz için ayaklarınıza sağlık, hepiniz hoş geldiniz. Parmak izi albümümde bulunan “Başka Bir Yol Var” adlı şarkımı benimle birlikte söylediğiniz bu anı hiç unutmayacağım. Yeni yılın ilk günlerinde aldığım en güzel hediye” diyerek duygularını dile getirdi.

Ünlü sanatçı Şebnem Ferah konseri boyunca bazı şarkılarında özel hazırlanmış videolarla görsellikler Çevrimsiz Bonus Veren Siteler ekleyerek muhteşem konserini izleyicilerin yoğun alkışları altında sonlandırdı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.