Seba Tümer’in bikinili paylaşımına ünlü oyuncudan ilginç yorum

Seba Tümer'in bikinili paylaşımına hangi ünlüden nasıl bir yorum geldi?

Seba Tümer’in bikinili paylaşımına ünlü oyuncudan ilginç yorum

Ekranların kahkahalarıyla ünlü sunucusu Seba Tümer uzun bir aradan sonra sosyal medya hesabından siyah bikinisiyle çekilmiş cesur bir paylaşımda bulundu.

Ülkemizi etkileyen pandemi dönemini evinde geçirdikten sonra tatile çıkan Seba Tümer uzun bir tatilin ardından sosyal medyada siyah bikinili fotoğrafını paylaşmasının ardından geçtiğimiz yıl Survivor yarışmasında erken elenerek birçok kişiyi üzen ünlü oyuncu Mert Öcal, Seba Tümer’in cesur paylaşımına tepkisiz kalmayarak “Acılara yürüyorum korkmuyorum” notunu düşünce dikkat çekti.

Mert Öcal’ın paylaşıma yaptığı yoruma kendi takipçileri de yorumlar yağdırırken ikili daha önce Acun Ilıcalı vasıtasıyla bir araya getirildiğinde Seba Tümer yakışıklı oyuncuya hayranlığını dile getirmişti.

Mert Öcal’ın yarışmadan erken elenmesinin ardından Seba Tümer’e gazetecilerin “Mert Öcal hakkında ne düşünüyorsun, Mert’e yazık oldu diyorlar” sorusuna şu yanıtı vermişti: “Çok doğru çünkü çok erken elendi; bu kadar güzelliği daha fazla görebilirdik orada. Ben Mert’in orada olduğu bilseydim ben da katılırdım yarışmaya”

Bir yanıt yazın