DOLAR 32,5652 0.25%
EURO 34,8024 0.1%
ALTIN 2.492,030,32
BITCOIN 20629483.51808%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Sarp Kaya yeni şarkılarını üretmeye son hız devam ediyor!

ABONE OL
8 Ağustos 2020 15:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sarp Kaya, sözü ve müziği kendisine ait olan yeni şarkısı “Ne Var Ne Yok?”u Avrupa Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarlarda müzikseverlerle buluşturdu.

SARP KAYA DURMAK BİLMİYOR

Konservatuvar yıllarında çeşitli konserler ve sahnelerde bulunan ve bir yandan da kendi üretimini sürdürmeye devam eden Sarp Kaya, 2018 yılında “Soğutma Kahveni” isimli şarkısı, 2019 yılında “Metafor”isimli maxi single çalşmasında yer alan ‘’Kır Dök’’ ve ‘’Çiçeği Burnunda’’, 2020 yılında ise “Dünya Gözüyle” isimli çalışmaları ile dinleyicileriyle buluştu. 2020 Mayıs ayında ise “Tek Yüreğiz” isimli şarkısını yayınlanan Sarp Kaya’nın, uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı “Ne Var Ne Yok?”un düzenlemesi ise Alperen Uğurlu’ya ait.

SARP KAYA BESTECİ YÖNÜYLE DE ÖNE ÇIKIYOR

Kendine has tarzı ile önümüzdeki dönemlerde adından sıklıkla bahsettirecek olan genç sanatçı, yazdığı besteleri hakkında; ‘her şarkının sizdeki yeri farkı oluyor, sizin üretiminiz, sizin duygularınız, sizin notalarınız, umarım çok sever kaplerinizde hissedersiniz’ diyerek duygularını dile getirdi.

SARP KAYA TARZIYLA GENÇ KIZLARIN GÖZDESİ OLMAYA ADAY

Tarzıyla ve sempatik tavırlarıyla genç kızların gönlünü fethetmeye hazırlanan Sarp Kaya’nın klibinin yönetmen koltuğunda ise Safa Gülsoy oturuyor.

SARP KAYA’NIN “NE VAR NE YOK” KLİBİ YAYINDA

Sarp Kaya ”Ne Var Yok?’’ Avrupa Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında, klibi ise MuzikPlay YouTube kanalında yayında!

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.