DOLAR 32,3763 0.16%
EURO 34,9892 -0.29%
ALTIN 2.324,490,23
BITCOIN 22761221.30611%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Sansar filmi Eylül ayında vizyonda

ABONE OL
2 Ağustos 2019 06:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir çok başarılı filme hem yapımcı, hem yönetmen olarak imza atan Gökmen Yıldız bu sefer yapımcılığını Tolga Kayhan’ın üstlendiği Sansar adlı filmin hem senaryosunu yazdı hem yönetmenliğini yaparken ayrıca filmin oyuncu kadrosunda rol aldı.

Sansar filminde Tolga Kayhan, Kadir Özdal, Nihat Demirel, Berrak Özdemir, Mehmet Candan, Hakan Sağlam, Arslan Çimen, Erdal Bakır, Talat Akıl gibi Türk sinemasının ve dizilerinin oyuncuları rol aldılar.

Ayrıca Sansar filmi için gönüllü olarak gelen oyuncuların da olduğunu ve filmin oyuncu kadrosunun yaklaşık 50 kişiden oluştuğu öğrenildi.

Gökmen Yıldız yaptığı açıklamada “ Daha önce beraber çalıştığım sevgili dostum Tolga Kayhan ile “Sansar” adlı filmde beraber çalıştık. Filmimizi çekerken gerçekten tüm ekip arkadaşlarımız büyük keyif aldılar ve çok büyük özveri gösterdiler. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır. Filmimizi Eylül ayında vizyona sokmayı hedefliyoruz. Konu ve içerik olarak da “Sansar” adlı filmimiz Türkiye’de bir ilk olacak. Bu konu hakkında bilgi vermek istemiyorum. Filmimizin galasına gelecek olanları büyük bir sürpriz bekliyor” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.