DOLAR 32,3787 0.18%
EURO 35,0555 -0.16%
ALTIN 2.324,420,23
BITCOIN 2272623-0.58988%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Sanem Altınok “Aşk Bu” adlı ikinci teklisini müzikseverlerle buluşturdu
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Sanem Altınok “Aşk Bu” adlı ikinci teklisini müzikseverlerle buluşturdu

Sanem Altınok “Aşk Bu” adlı ikinci teklisini müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
10 Ekim 2022 00:47
Sanem Altınok “Aşk Bu” adlı ikinci teklisini müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sanem Altınok ikinci teklisi “Aşk Bu!” ile dinleyiciyi tutkuyla bağlı olduğu ne varsa, onunla buluşmaya davet ediyor! Senfonik ve elektronik müziğin lezzetli harmanıyla, sözlerinin ifade gücünü birleştirdiği “Aşk Bu!” tüm dijital platformlarda müzikseverleri bekliyor!

Altınok Music etiketi ile yayınlanan şarkısının söz-müzik ve prodüktörlüğünü kendisi yapan sanatçı Sanem Altınok,  aranje ve düzenleme de Gökalp Mayakan, mix-mastering de İlkan Şahin, yapım da Kaan Erdem, görsel tasarım ve fotoğrafta ise Sude Öksüzömer ile birlikte çalıştı.

Sanatçı şarkılarında insan ve evrenle kurduğu bağı tasvirleri ile yansıtırken, minör tonlar, pesler ve tizler arasındaki yolculuktan ilham alıyor. Nostaljik, romantik ve biraz da melankolik tavrı, kelimelerin ve müziğinin sihri ile anlamda derinleşiyor.

“Zıtlıkların kabulü, geçmiş, gelecek ve şimdinin döngüsüyle, tüm duyguları hakkıyla yaşamanın zevki ve yaşadığını hissettiren gerçekliğiyle, siyahtan beyaza bazen de beyazdan siyaha giden bir yolculuk. Ve bu yolculukta keşfedeceğimiz bambaşka renkler bizleri bekliyor olacak…”

Kamil Hızer / Magazinname.com

@kamilhizer

@magazinnameoffical

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.