Sabina Selcan “Bu Adam” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

Azerbaycan'ın en popüler sanatçılarından biri olan Sabina Selcan "Aynalar" adlı şarkısından sonra bu kez de "Bu Adam" adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor

Sabina Selcan “Bu Adam” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

Son dönemde Azerbaycan’ının en popüler sanatçılarından biri olmayı başaran Sabina Selcan daha önce sözü ve bestesi kendisine ait olan “Aynalar” adlı şarkısı ile büyük beğeni toplamıştı. Sabina Selcan’ın seslendirdiği “Aynalar” adlı şarkısının aranjesini Cüneyt Yalmaz yaparken, şarkının klip çekiminde yönetmen koltuğuna Ferhat Şeker oturmuştu.

Sabina Selcan bu klibinde feminen ve sempatik halleri ile dikkatleri üstüne çekerken, klipte kullandığı iddialı kıyafetler gözlerden kaçmamıştı.

Sabina Selcan başarılı bu çalışmasının ardından söz ve bestesi Elçin Elçin Mehheremov’a, ait olan “Bu Adam” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. Sabina Selcan’ın bu şarkısının aranjesini de Esad Fidan yaptı.

Sabina Selcan bu şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken bu kez Azerbaycanlı bir yönetmeni tercih etti. Sabina Selcan bu kez klibinde güzelliği enerjisinin şarkıyla uyumu da gözlerden kaçmadı.

”Sabina Selcan”ın yeni şarkısı ”Bu Adam” Türkiye’nin en güçlü müzik şirketlerinden WediaCorp Music etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında ve klibi Sabina Selcan YouTube kanalında yayında!

Bir yanıt yazın