DOLAR 32,3476 0.29%
EURO 35,1397 -0.01%
ALTIN 2.307,361,33
BITCOIN 22861482.5873%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Röya ve Yashar’dan rüya gibi düet

Röya ve Yashar’dan rüya gibi düet

ABONE OL
19 Aralık 2020 01:10
Röya ve Yashar’dan rüya gibi düet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk pop müziğinin sevilen ve güçlü seslerinden Röya, başarılı sanatçı Yashar ile birlikte çok sevilen bir çalışmaya imza atarak tüm müzik platformlarında sevenlerine adeta müzik ziyafeti yaşattı.

Sözleri Leyli Erol’a, müziği Pərviz Mahmudov’a ait olan ”Gelme Yaxınıma”nın aranjesini ise Tərlan Məmmədhüseynov üstlenerek uzun yıllar dinlenecek başarılı bir çalışmaya imza attılar.

Çocukluğundan beri müzik tutkusuyla büyüyen ”Yashar” eğitim öğretim döneminin neredeyse tamamını müzik öğrenimi ile geçirerek okuduğu okulları dereceyle bitirdi. Naif ve iddialı sesiyle dikkat çeken ”Yashar” son projesi olan ”Gelme Yaxınıma” ile de dikkatleri üzerine çekti.

Azerbaycan’ın Rihanna’sı olarak tanınan her çalışmasıyla müzik listelerine en üst sıralardan giriş yapan Azerbaycan’dan Türkiye’ye çok güçlü bir dinleyici kitlesine sahip olan başarılı ve güzel sanatçı Röya , bu kez ”Yashar” ile birlikte yine çok konuşulacak bir projeyle sevenleriyle buluştu.

Rüya gibi bir düete imza atan ikilinin şarkısı YouTube’da da çok sevildi. ”Gelme Yaxınıma”nın video klibi Türkiye’nin en güçlü Youtube partnerlerinden ve müzik şirketlerinden Wediacorp Music etiketiyle Yashar Celilov YouTube kanalında yayında.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.